Canon EOS 5DS R: χρησιμοποιήθηκε για να γίνει μία φωτογραφία ανάλυσης 20.000 megapixels

Χρησιμοποιώντας την Canon EOS 5DS R των 50 megapixels και μία κεφαλή GigaPan, ο David έβγαλε 825 φωτογραφίες του σταδίου των Yankee στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια τις χρησιμοποίησε για να φτιάξει μία φωτογραφία με ανάλυση 20.000 megapixels.

Η φωτογραφία τυπώθηκε σε διαστάσεις 40 μέτρα μήκος x 6 μέτρα ύψος και παρουσιάστηκε στη φετινή Canon Expo 2015 της Νέας Υόρκης. Μάλιστα ο θεατής μπορεί να διαβάσει τις τιμές των hot dog που βρισκόταν σε απόσταση 146 μέτρων από το σημείο που είχε στηθεί η μηχανή.

Ο David χρειάστηκε 3 μήνες για να συνθέσει την τελική εικόνα.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x

Adblock Detected

Για να συνεχίσετε την περιήγησή σας στο pttl.gr, παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Ad Blocker.

Οι διαφημίσεις μας επιτρέπουν να διατηρούμε το περιεχόμενο δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας. Χωρίς τη διαφημιστική υποστήριξη, η λειτουργία και η εξέλιξη του site δεν θα ήταν εφικτές.

Μόλις απενεργοποιήσετε το Ad Blocker, ανανεώστε τη σελίδα για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο του pttl.gr.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την κατανόησή σας.