Οι πρώτες εικόνες της Coolpix A στην ιστοσελίδα της Nikon


Οι πρώτες εικόνες της Coolpix A στην ιστοσελίδα της Nikon

  Ο φωτογράφος Doug Menuez ανέλαβε να μας δώσει τα πρώτα δείγματα – εικόνες της νέας Nikon Coolpix A.  Υπενθυμίζουμε ότι η Coolpix A είναι η πρώτη compact μηχανή της ιαπωνικής εταιρείας με αισθητήρα μεγέθους DX, δηλαδή ίδιου μεγέθους με τις DSLRs της Nikon.  O 28mm φωτεινός φακός σε συνδυασμό με τον αισθητήρα, της επιτρέπει να δίνει παραπάνω από εξαιρετικά αποτελέσματα όπως μας λέει ο Doug, ο οποίος μας πληροφορεί ότι η οξύτητα των εικόνων πλησιάζει την οξύτητα των εικόνων της ναυαρχίδας Full Frame DSLR, D4.

Μπορείτε να δείτε και τις 10 εικόνες καθώς και ένα μικρό video που ο γνωστός φωτογράφος δημιούργησε με την Coolpix A, σε πλήρη ανάλυση με όλα τα στοιχεία τους, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Coolpix A Nikon Coolpix A
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!