Η πρώτη HDR Time-Lapse Video Camera είναι γεγονός


Η πρώτη HDR Time-Lapse Video Camera είναι γεγονός

Η εταιρεία Brinno ανακοίνωσε την πρώτη HDR Time-Lapse Video Camera, την Brinno TLC200 Pro.  Εάν δεν είστε ο τύπος του φωτογράφου που ασχολείται πολύ με το HDR και την διαδικασία του Time-Lapse τότε αυτή η μηχανή είναι για εσάς.  Η TLC200 φωτογραφίζει και συνθέτει για εσάς in-camera τα εντυπωσιακά  HDR Time-Lapse video που θέλετε.

Η πρώτη HDR Time-Lapse Video Camera τροφοδοτείτε από 4 ΑΑ μπαταρίες, οι οποίες σας δίνουν αυτονομία 240,000 λήψεων.  Ο αισθητήρας είναι μεγέθους 1/3″ και ανάλυσης 1,3 megapixels για να έχετε σαν αποτέλεσμα video με ανάλυση 720p.  Επιπλέον σας δίνετε η δυνατότητα να αλλάξετε φακό ανάλογα με την προτίμηση σας.

Η Brinno TLC200 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο χρονικό διάστημα σε τιμή που θα ξεπερνάει τα 300$.

brinno-hdr-time-lapse-video-camera-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!