Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες των Canon Powershot SX600 HS και Canon Powershot N100


Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες των Canon Powershot SX600 HS και Canon Powershot N100

Λίγες ημέρες έμειναν για το CES 2014 και φυσικά οι διαρροές πληροφοριών για νέα φωτογραφικά προϊόντα πληθαίνουν.

Η ιστοσελίδα digicame-info μας παρουσιάζει τις πρώτες εικόνες των νέων Canon Powershot μηχανών που θα παρουσιαστούν τις επόμενες ημέρες.

Πρόκειται για τις Canon Powershot SX600 HS και Canon Powershot N100 (εικόνα στη κορυφή του άρθρου).

Canon Powershot SX600 HS

Canon Powershot SX600 HS

Η Canon Powershot N100 πιθανόν να αντικαταστήσει την Canon Powershot S120 προσφέροντας όμως ανακλινόμενη οθόνη.

Επίσης σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα αναμένουμε την ανακοίνωση ακόμα μίας compact μηχανής στη σειρά IXUS, με πιθανή ονομασία Canon IXUS 265HS.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    η n100 είναι ιδιαίτερη κάμερα. Έχει μία δεύτερη κάμερα πίσω στην οθόνη με σκοπό να αποθανατίζει και τον φωτογράφο τη στιγμή της φωτογραφίας. Χωρίς λογισμικό τοποθετεί αυτή τη φωτογραφία στην μια γωνία της κύριας φωτογραφίας. Το κάνει ΚΑΙ στο βίντεο. Σου λέει σκέψου να βιντεοσκοπείς τα πρώτα γενέθλια του παιδιού σου και εσύ να μην φαίνεσαι; Δεν θα ήταν καταπληκτικό να φαίνεσαι στη γωνία κάτω.. Περίεργη ιδέα αλλα έχει βάση!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!