Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες της νέας Fujifilm X30


Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες της νέας Fujifilm X30

Η προσθήκη του νέου ηλεκτρονικού EVF οφθαλμοσκοπίου έχει οδηγήσει σε πολλές αλλαγές στο σώμα της μηχανής.

Επίσης όπως φαίνεται η Fujifilm X30 έχει τον ίδιο φακό με την Fujifilm X20, με εστιακό μήκος 28-112mm και μέγιστο διάφραγμα f/2-2.8.

Fujifilm X30

Fujifilm X30

Ακολουθούν δύο εικόνες της Fujifilm X20 με το οπτικό οφθαλμοσκόπιο για λόγους σύγκρισης.

Fujifilm X20

Fujifilm-X20-back

Ποια είναι η γνώμη σας; Προτιμάτε το οπτικό ή το ηλεκτρονικό οφθαλμοσκόπιο;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Έχοντας «δεί» μέσα από διάφορα ηλεκτρονικά οφθαλμοσκόπια, διαφόρων εταιρειών, ακόμα δεν με ικανοποιούν σε σχέση με τα καλά οπτικά. Πέρα από αυτό όμως -προσωπικά- προτιμώ τα δεύτερα αλλά με πληροφόρηση σκοπεύτρου. Θα ήθελα λοιπόν να έβλεπα μια Νέα X30 με ένα καλύτερα σχεδιασμένο (π.χ. κάλυψη 100%) οπτικό οφθαλμοσκόπιο και όχι αυτό. Παρόλα αυτά και χωρίς να της «φάμε» το δίκιο, είναι όμορφη σχεδιαστικά.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!