Samyang: φημολογείται ότι θα ανακοινώσει τον νέο φακό αυτόματης εστίασης 75mm f/1.8, για συστήματα Fujifilm X!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samyang πρόκειται να ανακοινώσει τον νέο φακό με αυτόματη εστίαση για συστήματα fujifilm X, Samyang AF 75mm f/1.8.
Η εταιρία είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να βγάζει φακούς με αυτόματη εστίαση για τους χρήστες συστημάτων Fujifilm X. Ο Samyang AF 12mm f/2, ήταν ο πρώτος φακός με αυτόματη εστίαση που κυκλοφόρησε. Δείτε περισσότερα εδώ. Τώρα, σύμφωνα με έντονη φημολογία, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον νέο Samyang AF 75mm f/1.8, για τον οποίο διέρρευσε η πρώτη εικόνα του:

New Samyang AF lens for fujifilm X mount: AF 75mm F1.8 X pic.twitter.com/y7LewncTyU
— how2fly (@camerainsider) February 16, 2023
Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πληροφορίες του φακού ως προς τα χαρακτηριστικά του, ή για το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα. Η εικόνα που διέρρευσε, δείχνει τον φακό από 2 διαφορετικές γωνίες. Η ποιότητα της συγκεκριμένης φωτογραφίας όμως δεν είναι αρκετά καλή ώστε να μπορούμε να διακρίνουμε περαιτέρω πληροφορίες, όπως η ελάχιστη απόσταση εστίασης, η διάμετρος των φίλτρων που θα δέχεται κλπ. Πάντως, σε αυτό το εστιακό μήκος βγήκε πρόσφατα και ο Viltrox 75mm f/1.2 XF Pro, που διαθέτει αυτόματη εστίαση και έχει μέγιστο διάφραγμα f/1.2. Δείτε περισσότερα εδώ. O Samyang όμως θα είναι λογικά ελαφρύτερος, πιο φορητός και φθηνότερος. Είναι καλό να βλέπουμε ολοένα και περισσότερους third party κατασκευαστές, να βγάζουν ανταγωνιστικούς φακούς με αυτόματη εστίαση, γιατί αυτό σημαίνει περισσότερες επιλογές για τους φωτογράφους. Αναμένουμε νεότερα, μείνετε συντονισμένοι στο pttl.
Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.
To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.
Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε Instagram, YouTube και Facebook!
Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Πριν φύγετε δείτε
- Άλλαξε η Κ.Υ.Α. για τις ταυτότητες: Η φωτογραφία μόνο στο myPhoto από επαγγελματίες φωτογράφους!
- myPhoto: Η διαδικασία που πρέπει να κάνει ο πολίτης πριν πάει στο αστυνομικό τμήμα!
- Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας: Συνέλευση στις 11 Οκτωβρίου
- What makes us human? Image in the age of AI: Η Έκθεση της Vogue που φέρνει φωτογραφία και AI εικόνες δίπλα δίπλα!
- Ακόμα ένα άτομο έπεσε από γκρεμό (50 μέτρων αυτή τη φορά) προσπαθώντας να βγάλει selfie!
- Bryan Adams: Είμαι περισσότερο φωτογράφος παρά τραγουδιστής!