Η Metz παρουσιάζει το φορητό flash Mecablitz 26 AF-1


Η Metz παρουσιάζει το φορητό flash Mecablitz 26 AF-1

To Mecablitz 26 AF-1 προορίζεται για χρήση με μικρές μηχανές, όπως compact ψηφιακές μηχανές ή mirrorless ψηφιακές μηχανές που διαθέτουν hot-shoe για την προσθήκη εξωτερικού flash.

To νέο flash της Metz έχει Guide Number 26 (26 μέτρα στα ISO 100), μπορεί να καλύψει εστιακά μήκη από 24mm μέχρι 85mm (σε φορμά 35mm) και υποστηρίζει τα TTL συστήματα όλων των εταιρειών. H κεφαλή του σηκώνεται προς τα πάνω 90 μοίρες (για bounce σε ταβάνια) και το LED που έχει για την υπο-βοήθηση της εστίασης λειτουργεί και ως συνεχές φως για την λήψη video με δύναμη 30 LUX/1 μέτρο. Επιπλέον το hot-shoe που έχει είναι μεταλλικό (εκτός της έκδοσης για Sony), ενώ διαθέτει 3 κουμπιά για την αλλαγή των ρυθμίσεων του.

To Mecablitz 26 AF-1 ζυγίζει 115 γραμμάρια, έχει διαστάσεις 63 x 85 x 85 χιλιοστά και διαθέτει θύρα USB για μελλοντικές αναβαθμίσεις Firmware. Λειτουργεί με δύο μπαταρίες ΑΑΑ (αυτονομία για 100 φλασιές) και ο χρόνος επαναφόρτισης κυμαίνεται από 0.3 του δευτερολέπτου μέχρι 8 δευτερόλεπτα.

Το νέο Flash της Metz αναμένουμε να είναι διαθέσιμο για Canon, Nikon, Pentax, Samsung, Olympus, Panasonic, Leica, Sony και Fujifilm από τον Ιανουάριο, στην τιμή των 130 δολαρίων.

Mecablitz 26 AF-1-1

Mecablitz 26 AF-1-2

Mecablitz 26 AF-1-3

Mecablitz 26 AF-1-4

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Metz.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!