Αναβάθμιση για το Flickr φέρνει πολλές βελτιώσεις


Αναβάθμιση για το Flickr φέρνει πολλές βελτιώσεις

Οι βελτιώσεις αφορούν την προβολή, οργάνωση και επεξεργασία των φωτογραφιών και videos των χρηστών, που υπενθυμίζουμε ότι έχουν στην διάθεση τους 1TB για να ανεβάσουν το υλικό τους.

Καταρχήν η ιστοσελίδα του Flickr έχει νέο σχεδιασμό και το upload φωτογραφιών και videos από Η/Υ (Windows & Mac) γίνεται εύκολα με την βοήθεια της νέας λειτουργίας Uploadr.

Στις mobile συσκευές (smartphones & tablets) έχουμε την επιλογή ενεργοποίησης της λειτουργίας Auto-Uploadr για άμεσο back up των φωτογραφιών μας στο Flickr.

Οι φωτογραφίες ανεβαίνουν στο νέο Camera Roll και ταξινομούνται μέσω του έξυπνου συστήματος αυτόματης αναγνώρισης Magic View, σε 60 και πλέον κατηγορίες. Επιπλέον η λειτουργία Search έχει βελτιωθεί και πλέον μπορείτε να αναζητήσετε φωτογραφίες βάση τοποθεσίας, ημερομηνίας, χρώματος, μεγέθους κ.α.

Τέλος όπως είπαμε έχουμε νέες εφαρμογές για Android και iOS (που είναι το Windows Phone; οεο;) τις οποίες μπορείτε να βρείτε στα Play Store και Apple Store.

flickr (2)

flickr-1

flickr-2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

flickr Software Updates

Πηγή:

Yahoo
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δημήτρης Αντωνάκης | 11 Μαΐου 2015 στις 20:26

    Το flickr εδώ και 1 24ωρο έχει πρόβλημα. Δεν είναι εφικτή καμιά εργασία “ανεβάσματος” φωτογραφιών!
    Ήδη έχει αναρτηθεί κάποια δήλωση:

    Hi all,
    We’re sorry for the upload issues you’ve encountered this weekend. The sources of the issues are varied, but they have to do with a massive increase in uploads with the new Mac and Windows Uploadrs and Auto-upload in the mobile apps. We’ve seen consecutive days of new upload records for Flickr, smashing previous maximum upload days, and we’ve been working around the clock to make sure our infrastructure keeps up with demand. We apologize for the inconvenience this has caused many of you and we hope to have all issues resolved as soon as possible.

    Matthew Roth
    Flickr Community team

    Μήπως ξέρετε κάτι παραπάνω;

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!