Η Yahoo έβαλε πωλητήριο στο Flickr


Η Yahoo έβαλε πωλητήριο στο Flickr

Ως γνωστόν η Yahoo αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα που απειλούν την βιωσιμότητα πολλών εταιρειών και projects που έχει κάτω από την ομπρέλα της.

Για εμάς τους φωτογράφους παρουσιάζει ενδιαφέρον η τύχη της πλατφόρμας Flickr, η οποία χρησιμοποιείται από πάνω από 112 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, για την αποθήκευση και προβολή των εικόνων τους.

Σύμφωνα λοιπόν με την The Wall Street Journal η Yahoo έχει ζητήσει από όσες εταιρείες ενδιαφέρονται να κάνουν την προσφορά τους για την εξαγορά κομματιών της εταιρείας.

Χωρίς να προσδιορίζεται τι είναι προς πώληση και τι όχι μεγάλες εταιρείες, όπως οι Microsoft, Verizon, AT&T, Comcast, Time έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η διορία που έχει δώσει η Yahoo για την κατάθεση προσφορών είναι στις 11 Απριλίου.

Ας ελπίσουμε να βρεθεί αγοραστής για το Flickr, ο οποίος θα αναλάβει να διατηρήσει και να εξελίξει μία από τις πιο αγαπημένες φωτογραφικές πλατφόρμες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

flickr Yahoo
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!