Ξεκινάει η ετήσια έκθεση του ΦΟΑΠΘ


Ξεκινάει η ετήσια έκθεση του ΦΟΑΠΘ

Ο Φωτογραφικός Όμιλος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Φ.Ο.Α.Π.Θ.) διοργανώνει κάθε χρόνο μαθήματα φωτογραφίας που απευθύνονται κυρίως σε φοιτητές (και όχι μόνο), τα οποία καταλήγουν στην αντίστοιχη έκθεση φωτογραφίας στο τέλος κάθε ακαδημαϊκής χρονιάς. Στη φετινή έκθεση θα πάρουν μέρος επίσης 15 φωτογραφίες από τη φωτογραφική κοινότητα του Εδιμβούργου PhotoSoc. Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Ο ΦΟΑΠΘ είναι ένας ερασιτεχνικός όμιλος φωτογραφίας, που ξεκίνησε από φοιτητές με αγάπη για την φωτογραφία με σκοπό την διάδοση της φωτογραφίας σε κάθε ενδιαφερόμενο. Στα πλαίσια της λειτουργίας του, παραδίδει μαθήματα φωτογραφίας σε αρχάριους, αλλά έχει και ομάδες εργασίας για προχωρημένους. Στο τέλος κάθε χρονιάς διοργανώνεται μια έκθεση με τις δουλειές των μαθητών, παλιών και νέων. Έτσι και φέτος γίνεται η ετήσια έκθεσή μας, στον εκθεσιακό χώρο της αρχιτεκτονικής σχολής.

Εγκαίνια: Τρίτη 27/5/14 και ώρα 21:00.
Διάρκεια έκθεσης: 27/5/14- έως 10/6/14
Ώρες λειτουργίας: καθημερινά και Σαββατοκύριακα 12:00-20:00
Είσοδος ελεύθερη

Τα εγκαίνια θα πλαισιώσει live blues rock μουσική από τις μπάντες:
– Dimples
– Doodle god
– Only 5 more left

Στην φετινή έκθεση του ΦΟΑΠΘ θα φιλοξενηθούν 15 φωτογραφίες της PhotoSoc. Η PhotoSoc είναι μια φωτογραφική κοινότητα του Εδιμβούργου, η οποία ιδρύθηκε το 1890 και ως εκ τούτου είναι η παλιότερη και μεγαλύτερη φωτογραφική κοινότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο, με περισσότερα από 800 μέλη. Η κοινότητα αυτή αποτελείται από σπουδαστές και μη, αρχάριους αλλά και προχωρημένους, ψηφιακούς αλλά και αναλογικούς φωτογράφους. Η δραστηριότητά τους περιλαμβάνει μαθήματα, workshops, εκδρομές και κάθε τι που μπορεί να απολαύσει ένας φωτογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!