Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφιών σε Mac, Focus


Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφιών σε Mac, Focus

Η εφαρμογή Focus, βρίσκεται στην έκδοση 2 και προσφέρει την δυνατότητα χρήσης φίλτρων και effects που επηρεάζουν το σημείο εστίασης μίας εικόνας. Έχει ειδικά αυτόματα presets για φωτογραφίες πορτρέτου, φύσης, αρχιτεκτονικής, Macro και Tilt-Shift, αλλά δίνει και την δυνατότητα στον χρήστη να ρυθμίσει το σημείο της εστίασης manual, με αρκετές επιλογές. Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να προσθέσει βινιέτα και να βελτιώσει την καθαρότητας και τα χρώματα μίας εικόνας, να κάνει crop και να αλλάξει τις αναλογίες μίας εικόνας και φυσικά να κοινοποιήσει όσες εικόνες επιθυμεί στα κοινωνικά του δίκτυα.

Η εφαρμογή Focus 2 κανονικά κοστίζει 14 ευρώ αλλά αυτή την στιγμή μπορείτε να την αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ από εδώ (γράφετε το email σας και ακολουθείτε τις οδηγίες που θα σας αποσταλούν).

Η Μacphun Software διαθέτει και την έκδοση Focus Pro, η οποία λειτουργεί και ως plugin των Adobe Photoshop, Adobe Lightroom, Adobe Photoshop Elements και Apple Aperture, προσφέρει την δυνατότητα επεξεργασίας RAW αρχείων και φυσικά έχει περισσότερες επιλογές επεξεργασίας. Η τιμή του Focus Pro είναι 30 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Focus Photo Offers
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!