Το Instagram θα επιτρέπει να ακολουθούμε και hashtags;


Το Instagram θα επιτρέπει να ακολουθούμε και hashtags;

Φαίνεται ότι σύντομα θα έχουμε μία νέα αλλαγή στη λειτουργία του Instagram, του δημοφιλέστερου φωτογραφικού κοινωνικού δικτύου.

Ο χρήστης Pippa Akram δημοσίευσε στο Twitter του το παρακάτω screenshot που δείχνει ότι το Instagram θα επιτρέπει στους χρήστες του να ακολουθούν, εκτός από άλλους χρήστες και hashtags.

Τα hashtags χρησιμοποιούνται για την ομαδοποίηση εικόνων, για παράδειγμα αν αναζητήσετε το hashtag #sunset, θα βρείτε φωτογραφίες και εικόνες που παρουσιάζουν ηλιοβασίλεμα.

Μέχρι σήμερα οι χρήστες του Instagram μπορούν να αναζητούν ένα hashtag στην αναζήτηση της εφαρμογής, αλλά η νέα λειτουργία θα κάνει πιο εύκολη και γρήγορη την πρόσβαση σε hashtag που τους ενδιαφέρουν.

Προς το παρόν το Instagram δεν έχει ανακοινώσει τη νέα λειτουργία, η οποία δεν είναι διαθέσιμη σε όλους, κάτι που αναμένουμε να γίνει σύντομα.

Πως σας φαίνεται η νέα λειτουργία του Instagram; Πιστεύετε ότι θα σας βοηθήσει;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Instagram

Πηγή:

Dpreview
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!