FORMA, Μια φωτογραφική αναζήτηση σε ένα κόσμο αντανακλάσεων, σκιάς και φωτός


FORMA, Μια φωτογραφική αναζήτηση σε ένα κόσμο αντανακλάσεων, σκιάς και φωτός

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Η Λέσχη Φωτογραφίας Κωνσταντινουπολιτών, σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας  των μελών της με θέμα :

FORMA, Μια φωτογραφική αναζήτηση σε ένα κόσμο αντανακλάσεων, σκιάς και φωτός.

Αποκαλύπτουμε σταδιακά τον κόσμο γύρω μας μέσα από τη φωτογραφική του εκδοχή και το προσοφθάλμιο της φωτογραφικής  μηχανής.  Ενας Κόσμος γεμάτος αντανακλάσεις της πραγματικότητας που ανταγωνίζονται αφηρημένες έννοιες και  οξύνουν την φαντασία, χωρίς ορισμούς που καταπιέζουν την προσωπική οπτική, γεμάτη σκιές και φόρμες που στροβιλίζονται σε παράλληλους χρόνους.

Τα μέλη της Λέσχης  συνθέτουν ένα  ζωντανό, πολύχρωμο πάζλ μιας δημιουργικής ομάδας που προσεγγίζει τη φωτογραφία με φρέσκια ματιά, γεμάτη ενθουσιασμό.

 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ :

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΟΥΝΑΡΙΔΗ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, ΕΛΕΑΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΑ, ΕΦΗ ΔΟΥΒΟΓΙΑΝΝΗ, ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΡΕΤΖΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΤΕΛΑΣ, ΜΑΙΡΗ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΚΟΥΛΙΔΟΥ, ΣΤΑΘΗΣ ΒΑΝΙΚΙΩΤΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΙΑΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΙΝΑ ΜΕΛΕΤΗ, ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΝΑΚΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ, ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΑΓΚΑΣ, ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΝΑΚΑ, ΝΑΤΑΣΣΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ, ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΣΥΛΒΕΣΤΡΟΣ ΛΥΓΚΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΑΚΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΣΥΛΒΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΤΑΧΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΑ, ΝΙΚΟΣ ΦΕΡΦΕΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΚΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΜΟΥΛΗ, ΜΑΙΡΗ ΜΕΛΕΤΗ.

Η Λέσχη Φωτογραφίας Κωνσταντινουπολιτών  δραστηριοποιείται από το 2006, υπό την καθοδήγηση του φωτογράφου Χρήστου Κανάκη, στο ιδιόκτητο μας κτίριο, Καποδιστρίου 17 στη Φιλοθέη.

Οι συμμετέχοντες διδάσκονται στα σεμινάρια της Λέσχης, σε πλήρως εξοπλισμένους χώρους, τα μυστικά της σύγχρονης ψηφιακής και αναλογικής φωτογραφίας, τόσο από αισθητική όσο και από τεχνική άποψη και συμμετέχουν σε μια ενεργή ομάδα φίλων της φωτογραφίας που μοιράζεται το κοινό πάθος για τη φωτογραφία και δραστηριοποιείται με εκδηλώσεις και εκθέσεις, φωτογραφικές συναντήσεις, εκδρομές και επισκέψεις σε χώρους με σκοπό τη βελτίωση των φωτογραφικών ικανοτήτων.

Παράλληλα με την έκθεση, την  Κυριακή  18 Οκτωβρίου, στις 18:00, θα δοθεί μία διάλεξη αφιερωμένη στο Εργο και την Τεχνική του σημαντικού Ελληνα φωτογράφου Κώστα Μπαλάφα.

Θα προβληθεί σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό, με εισηγητή τον φωτογράφο,  Χρήστο Κανάκη  (Laurea in Fotografia)

ΕΓΚΑΙΝΙΑ : Σάββατο 17 Οκτωβρίου, 19:00 στο Σπυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο, Αγίας Σοφίας 1 και Ολυμπιονικών (πάροδος λεωφόρου Κηφισίας) Νέο Ψυχικό.

Διάρκεια έκθεσης : 17/10/2015 μέχρι 20/10/2015

Ώρες Λειτουργίας

Σάββατο-Κυριακή 14:00  με  22:00.  Δευτέρα-Τρίτη 17:00 με 21:00

Είσοδος Ελεύθερη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΛΕΣΧΗ Φωτογραφίας Κωνσταντινουπολιτών | Facebook
ΤΗΛ. 6944 584670
E-mail : photo.lesxi.konpol@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!