Εσείς ποιο “Φορμά” προτιμάτε;


Εσείς ποιο “Φορμά” προτιμάτε;

Επιπλέον, στα πλαίσια του “Φορμά”, το Σάββατο 12 Απριλίου από τις 19:00 μέχρι τις 21:00 τέσσερις νέοι Έλληνες φωτογράφοι θα συζητήσουν με το κοινό για την δουλειά τους. Η Όλγα Στεφάτου θα παρουσιάσει την δουλειά της από την Βιρμανία “Echoes of silence”, o Παύλος Φυσάκης θα μιλήσει για το βιβλίο του “Land ends”, o Δημήτρης Μιχαλάκης θα μας δείξει το “Burnout”, την καταγραφή της ελληνικής κρίσης και ο Γιώργος Μουτάφης θα παρουσιάσει το πρότζεκτ “Οδύσσεια των μεταναστών”.

Το “Φορμά” θα γίνει σε ένα από τα ιστορικά κτίρια της Αθήνας, στο κτίριο Ρομάντσο. Το πρώην κτίριο γραφείων-τυπογραφείων του ομώνυμου ιστορικού εντύπου, λειτουργεί πλέον ως πολιτιστικός χώρος με πλούσια θεματολογία εκδηλώσεων.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

ΦΟΡΜA’
Μπαζάρ μεταχειρισμένων φωτογραφικών ειδών

Το ΦΟΡΜÁ είναι ένα διήμερο μπαζάρ μεταχειρισμένων φωτογραφικών ειδών που γίνεται στο Ρομάντσο στις 12 & 13 Απριλίου 2014, στο οποίο συμμετέχουν συλλέκτες φωτογραφικών μηχανών, κυρίως αναλογικών αλλά και ψηφιακών, φακών καθώς και άλλων φωτογραφικών προϊόντων.

Ο σκοπός του ΦΟΡΜÁ είναι να συγκεντρώσει συλλέκτες, πωλητές και αγοραστές κάτω από μια στέγη για ένα διήμερο ώστε να γνωριστούν, να συζητήσουν, να δουν και να εξετάσουν από κοντά μηχανές, φακούς και άλλα είδη.

Πάρε τη φωτογραφική, φόρτωσε το φιλμ, τράβηξε την φωτογραφία και συνέχισε την ιστορία της, κρατώντας την στη ζωή.

Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Απριλίου 2014
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Είσοδος ελεύθερη
Ώρες Λειτουργίας: 11:00 – 20:00

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Used Gear
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!