Πρώην υπάλληλος σε αεροδρόμιο υπεύθυνος για κλοπές φωτογραφικών μηχανών χιλιάδων δολαρίων!


Πρώην υπάλληλος σε αεροδρόμιο υπεύθυνος για κλοπές φωτογραφικών μηχανών χιλιάδων δολαρίων!

Μετά την 11.11 του 2001 οι Η.Π.Α. δημιούργησαν τον οργανισμό Transportation Security Administration (TSA), τοποθετώντας υπαλλήλους ασφαλείας σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας σε μία προσπάθεια να κάνουν πιο αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας.  Ειδικά εκπαιδευμένοι υπάλληλοι σκάναραν και έλεγχαν όλες τις βαλίτσες που εισερχόταν στα αεροπλάνα με ζήλο.  Όπως βέβαια γίνεται στις περιπτώσεις αυτές μερικοί είπαν να επωφεληθούν από την κατάσταση.  Συγκεκριμένα ο TSA agent, Pythias Brown, ξεκίνησε να αφαιρεί αντικείμενα από τις τσάντες των επιβατών και στην συνέχεια να τα δημοπρατεί στο ebay!  Μιλάμε για αντικείμενα όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές και άλλα πολλά, τα οποία στα τέσσερα χρόνια που δραστηριοποιούνταν φτάσανε σε αξία τα 800.000 δολάρια!  Η παράλληλη καριέρα του Brown σταμάτησε όταν προσπάθησε να δημοπρατήσει στο ebay μία μοναδική κάμερα ενός παραγωγού του CNN!  Την ώρα που συνελήφθη είχε στο ebay σε δημοπρασία 80 φωτογραφικές μηχανές και λοιπά ηλεκτρονικά αντικείμενα!! Συνολικά 381 άτομα απολύθηκαν για κλοπές από το 2003 από την θέση αυτή.  Γι αυτό είναι σημαντικό στις βαλίτσες μας να μην βάζουμε τίποτα αξίας όταν ταξιδεύουμε με αεροπλάνο αλλά να το κρατάμε στην χειραποσκευή μας!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

ebay
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!