Έρχεται SSD με χωρητικότητα 200TB και η τιμή του θα είναι πάνω από 40.000 δολάρια, ίσως και διπλάσια!

Ο CEO της Nimbus Data, Thomas Isakovich είπε στο TechRadar ότι εργάζονται για τη παραγωγή ενός SSD στα 200 TB.
Η εταιρεία σημείωσε ρεκόρ τον Μάρτιο του 2018 παρουσιάζοντας τον ExaDrive Solid State Drive χωρητικότητας 100 TB, με τιμή στα 40.000 δολάρια.
Η νέα μονάδα των 200 TB θα είναι δέκα φορές μεγαλύτερη από τους μεγαλύτερους μηχανικούς σκληρούς δίσκους που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, οι οποίοι βρίσκονται στα 20 TB.
Εργαζόμαστε για έναν διάδοχο του SSD 100 TB που θα προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χωρητικότητα, απόδοση και ενεργειακή απόδοση από τον πρωτοποριακό SSD των 100 TB και αναμένουμε να παραδώσουμε αυτόν τον SSD επόμενης γενιάς το 2022.
δήλωσε ο Thomas Isakovich
Ο Isakovich αρνήθηκε να πει εάν η μονάδα θα είναι μοντέλο 3,5 ιντσών όπως ο ExaDrive DC των 100 TB, εάν θα είναι διαθέσιμη με διεπαφή SATA ή SAS, εάν θα βασίζεται σε TLC/QLC NAND και ποια θα είναι η τιμή και η συγκεκριμένη χωρητικότητα.
Όπως και να έχει ο νέος SSD αναμένεται να κοστίζει περίπου τα διπλάσια από τον SSD των 100ΤΒ, δηλαδή μπορεί να έχει τιμή κοντά στα 80.000 δολάρια!
Απέκτησε το Luminar με έκπτωση, με τον κωδικό pttl20,
κάνε κλικ στην εικόνα











