Foto Week #6: Δες ποιες εικόνες επιλέξαμε και τι μας είπαν οι φωτογράφοι τους!

Στο τελευταίο Angle of View της προηγούμενης Δευτέρας παρουσιάσαμε τις επιλογές μας για την Foto Week #6.
Σκοπός μας είναι να σας κινητοποιήσουμε να φωτογραφίζετε ή να ασχολείστε με τις λήψεις που έχετε ήδη κάνει και κάθε εβδομάδα ζητάμε να μας δείξετε μία εικόνα! Πάρε μέρος στην Foto Week #7 εδώ.
Την Δευτέρα που πέρασε μιλήσαμε ζωντανά με την Ειρήνη και τον Θόδωρο!


Δες την εβδομαδιαία μας φωτογραφική εκπομπή Angle of View στο YouTube ή άκουσε την ως Podcast σε Spotify, Google ή Apple!
Το βραβείο κοινού
Κάθε δύο μήνες οι επιλεγμένες φωτογραφίες θα τίθενται σε ψηφοφορία από το κοινό του pttlgr και θα επιλέγεται από το εσάς ο νικητής που θα κερδίζει μία άδεια χρήσης του Luminar 4, προσφορά της Skylum Software!

Δείτε το έκτο Angle of View της σεζόν παρακάτω.
Πριν φύγετε δείτε
- Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το νέο Νομοσχέδιο, την Τρίτη 05 Δεκεμβρίου 2023
- Αποκαλύφθηκε το νέο μοντέλο δημιουργίας εικόνων από κείμενο Amazon Titan!
- AstrHori: Έρχεται ο νέος φακός 85mm f/1.8 για συστήματα Nikon Z!
- Hasselblad: Ανακοινώθηκε ο νέος φακός XCD 90mm f/2.5 V!
- Πέθανε ο διάσημος φωτογράφος Elliott Erwitt!
- Red Bull Illume Image Quest 2023: Συγκλονιστική η φωτογραφία της πρώτης γυναίκας που κέρδισε τον διαγωνισμό!