Μεγάλη κλήρωση από το Φωτοδεσμό. Κέρδισε μία Panasonic DMC-GF5


Μεγάλη κλήρωση από το Φωτοδεσμό. Κέρδισε μία Panasonic DMC-GF5

Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στο Facebook και να ακολουθήσετε το σύνδεσμο στην ιστοσελίδα του Φωτοδεσμού εδώ.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου:
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για τον νέο Διαγωνισμό του Φωτοδεσμού που «τρέχει» από την Παρασκευή 1 και θα διαρκέσει έως τις 20 Νοεμβρίου.
Ο Διαγωνισμός του Φωτοδεσμού γίνεται σε συνεργασία με το vivanews.gr, το ταχέως αναπτυσσόμενο portal της ενημέρωσης, το ixauto.gr, και το all4race.gr, τα πλέον έγκυρα site ενημέρωσης για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με ένα εκπληκτικό δώρο, μία φωτογραφική μηχανή Panasonic DMC-GF5 αξίας 500 ευρώ!!!!
Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να επισκεφτείτε την αντίστοιχη σελίδα του διαγωνισμού στο vivanews.gr. Εκεί θα εμφανίζονται για Like στους ενδιαφερόμενους χρήστες του διαδικτύου οι facebook σελίδες Φωτοδεσμός, vivanews.gr, ixauto.gr και all4race.gr.
Μετά την κλήρωση, κι αφού ο τυχερός νικητής θα μας έχει αποστείλει τα πλήρη στοιχεία του, θα ενημερωθεί για την παραλαβή του δώρου του από το πλησιέστερο κατάστημα «Φωτοδεσμός», στην περίπτωση που δύναται κάτι τέτοιο, είτε θα του αποσταλεί κατευθείαν.
Πάρτε επομένως μέρος στον διαγωνισμό μας ενημερώνοντας και τους φίλους σας να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Φωτοδεσμού και μια φανταστική Panasonic DMC-GF5 ίσως γίνει δική σας.
Καλή Επιτυχία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Fotodesmos
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!