Νέος adapter της Fotodiox για manual φακούς Leica σε Sony μηχανές, με χρήση AF


Νέος adapter της Fotodiox για manual φακούς Leica σε Sony μηχανές, με χρήση AF

O νέος adapter της Fotodiox, Pronto Pro, είναι διαθέσιμος και επιτρέπει τη χρήση Leica φακών σε Sony mirrorless μηχανές.

Ο Fotodiox Pronto Pro προσθέτει τη δυνατότητα αυτόματης εστίασης ακόμα και με manual φακούς της Leica, υποστηρίζει και τη λειτουργία συνεχούς αυτόματης εστίασης AF-C, ενώ είναι συμβατός και με τον σταθεροποιητή πέντε αξόνων που έχουν οι Sony μηχανές.

Είναι ιδανικός για φακούς με εστιακό μήκος 50mm και πάνω και είναι συμβατός με μηχανές με σύστημα αυτόματης εστίασης τεχνολογίας Phase Detection AF, δηλαδή τις Sony a9, Sony a7 II , Sony a7R II, Sony a6300 , Sony a6500 και Sony a9 (σε όλες τις μηχανές δεν λειτουργούν τα Eye AF & Lock-on AF).

Ζυγίζει 680 γραμμάρια και έχει εγγύηση 24 μηνών. Θα τον βρείτε στην Amazon στην τιμή των 330 δολαρίων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!