Η Fotodiox ανακοίνωσε ένα νέο κουτί με LED για φωτογράφιση προϊόντων


Η Fotodiox ανακοίνωσε ένα νέο κουτί με LED για φωτογράφιση προϊόντων

H Fotodiox ανακοίνωσε το Fotodiox Pro LED Studio-in-a-Box, μία νέα λύση για φωτογράφιση προϊόντων.

Το εσωτερικό του Fotodiox Pro LED Studio-in-a-Box είναι από ασημί υλικό ώστε να διαχέει το φως γύρω από τα αντικείμενα, ενώ έχει ενσωματωμένο LED στο πάνω μέρος με θερμοκρασία 5600K και CRI κοντά στο 85 για να μην χρειάζεστε κάποια ξεχωριστή πηγή φωτός. Επιπλέον ένα ειδικό panel μπροστά από το LED φροντίζει ώστε το φως να είναι πιο μαλακό.

Το Fotodiox Pro LED Studio-in-a-Box διαθέτει δύο πορτάκια για να φωτογραφίζετε τα αντικείμενα σας, διπλώνει ώστε να είναι εξαιρετικά φορητό και διαθέτει τέσσερα φόντα από πλαστικό, σε διαφορετικά χρώματα: μπλε, γκρι, λευκό και μαύρο.

Το Fotodiox Pro LED Studio-in-a-Box βγαίνει σε τέσσερα μεγέθη, 40×40 εκατοστά, 50×50 εκατοστά, 60×60 εκατοστά και 70×70 εκατοστά στις τιμές των 70, 80, 100 και 120 δολαρίων αντίστοιχα και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Fotodiox-Pro-Studio-In-A-Box-LED-7

Fotodiox-Pro-Studio-In-A-Box-LED-5

Fotodiox-Pro-Studio-In-A-Box-LED-1

Fotodiox-Pro-Studio-In-A-Box-LED-2

Fotodiox-Pro-Studio-In-A-Box-LED-6

Fotodiox-Pro-Studio-In-A-Box-LED

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Fotodiox Product photography

Πηγή:

Fotodiox
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!