Έκθεση φωτογραφίας ΦΩΤΟΜΟΥΝΤΖΟΥΡΩΜΑΤΑ


Έκθεση φωτογραφίας ΦΩΤΟΜΟΥΝΤΖΟΥΡΩΜΑΤΑ

Άλλη μία Έκθεση Φωτογραφίας της Αλεξίας Τούλιου και του Νίκου Υφαντή αυτή τη φορά στο πανέμορφο Γαλαξείδι και με καρναβαλική διάθεση.

ΦΩΤΟΜΟΥΝΤΖΟΥΡΩΜΑΤΑ

λοιπόν το τριήμερο της Αποκριάς στο Γαλαξείδι και οι δυο φωτογράφοι μας προσκαλούν να δούμε, την δική τους καλλιτεχνική ματιά στο μοναδικό έθιμο της Καθαρής Δευτέρας που γίνεται εκεί και μαζεύει πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα τα ΑΛΕΥΡΟΜΟΥΝΤΖΟΥΡΩΜΑΤΑ.

Η έκθεση θα γίνει υπό την αιγίδα του Δήμου Δελφών στην αίθουσα του Παρθεναγωγείου στην οδό Ν.Γουργουρή μια ανάσα από τον δρόμο που περνά η μεγάλη πομπή των αλευρομουντζουρωμένων και θα βρίσκεται εκεί από την Παρασκευή 11 Μαρτίου το απόγευμα έως και την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου το βράδυ.

Θα μπορείτε να την επισκεφτείτε καθημερινά το πρωί 10:00 με 13:00 και το απόγευμα 17:00 με 21:00.
Η είσοδος είναι ελεύθερη

Η Αλεξία Τούλιου γεννήθηκε στην Πάτρα τον Οκτώβρη του 1977. Έχει σπουδάσει Ιστορία της Τέχνης και του Ελληνικού Πολιτισμού. Με τη φωτογραφία ασχολείται από το 2012. Φωτογραφίες της έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς και έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις. Το 2015 πραγματοποίησε την πρώτη της ατομική έκθεση μαζί με τον Νίκο Υφαντή με θέμα «Το όνειρο». Παράλληλα με τη φωτογραφία ασχολείται και με τη συγγραφή κυρίως διηγημάτων που έχουν βραβευτεί και δημοσιευτεί σε συλλογές. Από το 2014 αρθρογραφεί και δημοσιεύει φωτογραφίες στο ταξιδιωτικό περιοδικό Έπαθλο. Είναι μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης Πάτρας «ΗΔΥΦΩΣ».

Ο Νίκος Υφαντής γεννήθηκε στην Πάτρα το 1968, όπου ζει και εργάζεται ως Πολιτικός Μηχανικός. Με τη φωτογραφία ασχολείται από το 1990. Παρακολούθησε μαθήματα στα Ν.Ε.Λ.Ε. του Δήμου Πατρέων και διετέλεσε μέλος της φωτογραφικής ομάδας του Ιδρύματος Τοπάλη στο Πανεπιστήμιο Πάτρας. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις και εκθέτει τη δουλειά του σε πολλές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Φωτογραφίες του έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς και έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και εφημερίδες. Από το 2014 φωτογραφίες του δημοσιεύονται σε μόνιμο άρθρο στο συνδρομητικό περιοδικό Έπαθλο. Το 2014 τιμήθηκε από την Γέφυρα Α.Ε. μαζί με άλλους 5 φωτογράφους για τις φωτογραφίες του με θέμα την Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Το 2015 πραγματοποίησε την πρώτη του ατομική έκθεση μαζί με την Αλεξία Τούλιου με θέμα «Το όνειρο». Είναι ιδρυτικό μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης Πάτρας «ΗΔΥΦΩΣ» της οποίας διετέλεσε Πρόεδρος την περίοδο 2011-2014 και Αντιπρόεδρος την περίοδο 2008-2011. Κατά τη θητεία του διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Πάτρα το Φεστιβάλ φωτογραφίας «Μέρες Φωτογραφίας» εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός για την πόλη τα τελευταία χρόνια.
ΕMAIL: ifanik@gmail.com alextoyl@yahoo.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Ευχαριστουμε πολυ

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!