Η fplus φιλοξενεί το φωτογράφο Σάκη Δαζάνη στον μύλο του Παππά στη Λάρισα


Η fplus φιλοξενεί το φωτογράφο Σάκη Δαζάνη στον μύλο του Παππά στη Λάρισα

Στη Λάρισα, αύριο και στις 19:00 το απόγευμα, παρουσιάζει το φωτογραφικό του έργο ο Σάκης Δαζάνης, καλεσμένος της Φωτογραφικής Ομάδας fplus.

Η fplus φιλοξενεί το φωτογράφο Σάκη Δαζάνη στον μύλο του Παππά στη Λάρισα.

Στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων συναντήσεων, η Φωτογραφική Ομάδα fplus, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, φιλοξενεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018, και ώρα 19:00, στο Μύλο του Παππά, (1ος όροφος) Γεωργιάδου 53 στη Λάρισα, το φωτογράφο Σάκη Δαζάνη, ο οποίος θα παρουσιάσει στο κοινό, τη φωτογραφική του δουλειά.


Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Ο Σάκης Δαζάνης, γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην Κοζάνη. Είναι απόφοιτος της σχολής Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Παν. Πατρών και δουλεύει ως Καθηγητής Πληροφορικής σε Γυμνάσιο.
Παρακολούθησε φωτογραφικά σεμινάρια του Jacob Sobol, Πλάτωνα Ριβέλλη και Πάρι Πετρίδη και είναι μέλος του Φωτογραφικού Κύκλου.


Site: http://sakisdazanis.com/
Flickr: https://www.flickr.com/photos/dazanis
Instagram: https://www.instagram.com/sakis_dazanis (@sakisdazanis)
Facebook: https://www.facebook.com/Sakis.Da

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!