Fragments of our era: Έκθεση Φωτογραφίας της Λέσχης Φωτογραφίας Ν.Κ.Κωνσταντινουπολιτών


Fragments of our era: Έκθεση Φωτογραφίας της Λέσχης Φωτογραφίας Ν.Κ.Κωνσταντινουπολιτών

H Λέσχη Φωτογραφίας Ν.Κ.Κωνσταντινουπολιτών παρουσιάζει στο Σπυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο την Έκθεση Φωτογραφίας “Fragments of our era”.

Η Λέσχη Φωτογραφίας Ν.Κ.Κωνσταντινουπολιτών, σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας των μελών της με τίτλο Fragments of our era

Μια φωτογραφική περιπλάνηση χωρίς ορισμούς, που καταγράφει τη μετεξέλιξη της εποχής μας όπως αυτή εκφράζεται από την προσωπική οπτική των μελών της Λέσχης μας. Πολύπλευρες όψεις της μεταβαλλόμενης πραγματικότητας, που ανταγωνίζονται αφηρημένες έννοιες, ψάχνουν μια θέση στο παρόν και μας καλούν στο δικό τους ταξίδι, μέσα από μια μακρά, εσωτερική διαδρομή, όπου μια δημιουργική ομάδα πραγματεύεται τη σχέση ζωής και τέχνης.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ :
ΣΥΛΒΕΣΤΡΟΣ ΛΥΓΚΟΣ, ΕΦΗ ΔΟΥΒΟΓΙΑΝΝΗ, SYLVI ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΚΟΣ, ΣΤΑΘΗΣ ΒΑΝΙΚΙΩΤΗΣ, ΕΛΕΑΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΑΛΑΓΚΟΥΡΑΚΗ, ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΗΔΟΝΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΥΒΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΙΚΙΔΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΙΡΗ ΧΟΡΟΖΟΓΛΟΥ, AΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, NΕΛΛΗ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΛΟΔΗΜΟΣ, ΕΡΜΟΦΙΛΗ ΤΣΟΤΣΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ , ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΙΒΑΝΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΝΙΤΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΥ.

Τα μέλη της Λέσχης συνθέτουν ένα ζωντανό, πολύχρωμο πάζλ μιας ομάδας που προσεγγίζει τη φωτογραφία με φρέσκια ματιά, γεμάτη ενθουσιασμό.

Η Λέσχη Φωτογραφίας οργανώθηκε και δραστηριοποιείται υπό την καθοδήγηση του φωτογράφου Χρήστου Κανάκη από το 2006 και είναι μια πολιτιστική προσφορά του σωματείου Νέος Κύκλος Κωνσταντινουπολιτών, με έδρα στο Δήμο μας, Καποδιστρίου 17, Φιλοθέη και αριθμεί πάνω από 60 μέλη.

Οι συμμετέχοντες διδάσκονται στα σεμινάρια της Λέσχης τα μυστικά της σύγχρονης ψηφιακής και αναλογικής φωτογραφίας, τόσο από αισθητική όσο και από τεχνική άποψη και συμμετέχουν σε μια ενεργή ομάδα φίλων της φωτογραφίας που μοιράζεται το κοινό πάθος για τη φωτογραφία και δραστηριοποιείται με εκδηλώσεις και εκθέσεις, φωτογραφικές συναντήσεις, εκδρομές και επισκέψεις σε χώρους με σκοπό τη βελτίωση των φωτογραφικών ικανοτήτων.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ : Σάββατο 08 Οκτωβρίου, 19:00 στο Σπυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο Αγίας Σοφίας 1 και Ολυμπιονικών (πάροδος λεωφόρου Κηφισίας), Νέο Ψυχικό.

**Στα εγκαίνια θα έχουμε Live Blues.
Οι “Hrach Altunyan Acoustic Sessions” τιμούν την μαγεία της ακουστικής κιθάρας με μια ζωντανή παράσταση για τους φίλους της φωτογραφίας που θα μας επισκεφθούν.
Hrach Altunyan – κιθάρα, Γιώργος Ζαρκαδούλας – drums

Παράλληλα με την έκθεση, την
Κυριακή 09 Οκτωβρίου, στις 18:00, Θα δοθεί μία διάλεξη αφιερωμένη στο Εργο και την Τεχνική του σημαντικού Ελληνα φωτογράφου Κωνσταντίνου Μάνου.
Ασπρόμαυρες εικόνες της Ελληνικής υπαίθρου και το αντι-Αμερικανικό όνειρο από ένα σημαντικό δημιουργό της διασποράς.

Θα προβληθεί σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό, με εισηγητή τον φωτογράφο, Χρήστο Κανάκη (Laurea in Fotografia)

Διάρκεια έκθεσης : 08/10/2016 μέχρι 11/10/2016

Ώρες Λειτουργίας : Σάββατο-Κυριακή 14:00 με 22:00. Δευτέρα-Τρίτη 17:00 με 21:00

Είσοδος Ελεύθερη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
ΛΕΣΧΗ Φωτογραφίας Ν.Κ.Κωνσταντινουπολιτών | Facebook
ΤΗΛ. 6944 584670
E-mail : photo.lesxi.konpol@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!