Δωρεάν e-book για το πως να ξεκινήσεις στην Φωτογράφιση Γάμου


Δωρεάν e-book για το πως να ξεκινήσεις στην Φωτογράφιση Γάμου

Ο χώρος της φωτογράφισης γάμων και κοινωνικών εκδηλώσεων πάντα ήταν πόλος έλξης για φωτογράφους.

Η αλήθεια είναι ότι είναι ένας χώρος όπου η δραστηριοποίηση ενός φωτογράφου μπορεί να του αποδώσει έσοδα και αν είναι εξαιρετικά καλός μεγάλα κέρδη.

Φυσικά η φωτογράφιση ενός γάμου έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις και το ξεκίνημα σε αυτό το δύσκολο πεδίο της φωτογραφίας μπορεί να σας φαίνεται βουνό.

Η ιστοσελίδα Photography Talk δημιούργησε ένα e-book για το τι χρειάζεται κάποιος για να ξεκινήσει να φωτογραφίζει γάμους. Στις 40 σελίδες του αναλύονται οι φωτογραφικές δεξιότητες, ο εξοπλισμός και οι επιχειρηματικές ικανότητες που πρέπει να έχει κάποιος για να γίνει φωτογράφος γάμων. Επίσης διαβάστε τι ισχύει για την πολιτική τιμών, το ραντεβού με το υποψήφιο ζευγάρι, αλλά και παραδείγματα από τις λήψεις που πρέπει να γίνουν την ημέρα του γάμου και την φωτογράφιση της επόμενης ημέρας. Τέλος διαβάστε συμβουλές σχετικά με τα τελικά φωτογραφικά προϊόντα, όπως το άλμπουμ, τα οποία θα δώσετε στους πελάτες σας.

Το e-book είναι δωρεάν (στην αγγλική γλώσσα) και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Ebooks Wedding Photography

Πηγή:

PhotographyTalk
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    The link still works so thank you photographytalk for the information!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!