Δωρεάν ebook με όσα θέλετε να μάθετε για τα φωτογραφικά workshops


Δωρεάν ebook με όσα θέλετε να μάθετε για τα φωτογραφικά workshops

Δεν χρειάζεται φυσικά να αναλύσουμε την χρησιμότητα και τα οφέλη που έχει η παρακολούθηση ενός φωτογραφικού Workshop ή η συμμετοχή σε ένα φωτογραφικό ταξίδι, με την σημαντική σημείωση όμως ότι θα πρέπει αυτός που το διοργανώνει και μας καθοδηγεί να έχει κάποιο αξιόλογο φωτογραφικό background.

Στην χώρα μας δυστυχώς τον τελευταίο καιρό παρατηρείται το φαινόμενο κατά το οποίο πολλά workshops και σεμινάρια φωτογραφίας έχουν “ξεφυτρώσει” από ανθρώπους που πολλές φορές παρουσιάζονται ως γνώστες του αντικειμένου, χωρίς όμως να έχουν τις κατάλληλες δάφνες. Για αυτό σας προτείνουμε να το ψάξετε λίγο παραπάνω πριν αποφασίσετε να συμμετάσχετε σε κάποιο workshop ή φωτογραφικό ταξίδι.

Από την άλλη υπάρχουν πολύ αξιόλογα workshops που γίνονται εκτός από το εξωτερικό και στην χώρα μας, από φωτογράφους των οποίων η πορεία στον φωτογραφικό χώρο είναι τέτοια που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα.

Στο ebook που θα λάβετε, βάζοντας τα στοιχεία σας στα κατάλληλα πεδία, γίνεται μία ανάλυση σχετικά με τα workshops και πως μπορεί κάποιος να κερδίσει τα μέγιστα από την παρακολούθηση τους.
Το ebook είναι στα αγγλικά αλλά οι 36 σελίδες του περιέχουν αρκετές χρήσιμες πληροφορίες αν σκοπεύετε να παρακολουθήσετε κάποιο το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

ebook Photo Offers workshops
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!