FREE OPEN DAYS από το περιοδικό Photonet


FREE OPEN DAYS από το περιοδικό Photonet

Αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο θα έχουν την ευκαιρία όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα σεμινάρια να γνωρίσουν από κοντά τους εισηγητές των σεμιναρίων και αν επιθυμούν να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

•ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΟΔΑΣ: http://tinyurl.com/pxu4klm
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 5μμ
Studio Zita, Aγίας Φωτεινής 10-14, Πολύγωνο
Τηλ.: 2108839661
•ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ: fb.me/6KUXsO3Rj
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 12μμ

Γραφεία Nexus Publications AE, Γράμμου 2, Άγιοι Ανάργυροι
Τηλ.: 2108320834
Οι πρώτες γνωριμίες των εισηγητών μας με τους συμμετέχοντες, με ελεύθερη είσοδο για όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν επίσης αίτηση συμμετοχής!
Βασικός στόχος της εξαγγελίας των σεμιναρίων στο πλαίσιο των Photonet Studies, είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όλους όσους αγαπούν το Imaging να το γνωρίσουν καλύτερα και σε μεγαλύτερο βάθος, μέσα από μεθόδους πρωτοφανέρωτες για τα ελληνικά δεδομένα.
Για να βοηθήσουμε όλους τους υποψήφιους προς συμμετοχή αναγνώστες μας να σχηματίσουν, από πρώτο χέρι, μια πλήρη άποψη για τα δύο σεμινάρια, τους δίνουμε τη δυνατότητα να είναι παρόντες στην 1η συγκέντρωση των ήδη συμμετεχόντων.
Έτσι θα είναι σε θέση να ακούσουν με λεπτομέρειες το πλήρες πρόγραμμα των σεμιναρίων από τους Βασίλη Ζαχαριάδη (Φωτογραφία Μόδας) και Δημήτρη Θεοδωρόπουλο (Κινηματογραφική Δημιουργία). Παράλληλα, μπορούν να θέσουν υπόψη των εισηγητών, όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες τους. Έτσι θα μπορέσουν να σχηματίσουν την καθαρότερη δυνατή εικόνα για το τι θα κερδίσουν παρακολουθώντας το!
Όλα αυτά εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση παρακολούθησης της συνέχειας των σεμιναρίων εφόσον δεν το επιθυμούν.
Σας περιμένουμε όλους και όλες: παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 2108320834 (12μμ-4μμ) για να μας ενημερώσετε για την παρουσία σας!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photonet workshops
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!