Δωρεάν επισκευή για ορισμένες Sony A9


Δωρεάν επισκευή για ορισμένες Sony A9

Η Sony Ιαπωνίας ανακοίνωσε την δωρεάν επισκευή για ορισμένες mirrorless φωτογραφικές μηχανές Sony A9.

Ο λόγος της ανακοίνωσης από την Sony είναι ότι κάποιες φωτογραφικές μηχανές Sony A9 έχουν πρόβλημα με το Multi Interface Shoe. Αυτό το πρόβλημα συμβαίνει, όταν οι χρήστες πάνε να χρησιμοποιήσουν εξωτερικό φλας, με αποτέλεσμα να μην εφαρμόζεται σωστά.

Οι φωτογραφικές μηχανές Sony A9 που έχουν το πρόβλημα αυτό, είναι οι φωτογραφικές μηχανές με σειριακούς αριθμούς από 3020001 μέχρι 3023644.

Η Sony Ιαπωνίας ζητάει συγγνώμη από τους κατόχους της Sony A9 για τυχόν ταλαιπωρία και ζητάει να επικοινωνήσουν με την αντιπροσωπία της Sony για την άμεση επισκευή (μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020).

sony a9 shoe problem

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Sony Sony a9

Πηγή:

Sony
author
Στράτος Καπετανάς

Ο Στράτος Καπετανάς είναι λάτρης της φωτογραφίας και του βίντεο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία από μικρή ηλικία. Αγαπημένο του είδος είναι να φωτογραφίζει τοπία, φύση, πορτραίτα άλλα και ζώα.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!