HOME: Συνεργασία της Fujifilm με το πρακτορείο Magnum Photos


HOME: Συνεργασία της Fujifilm με το πρακτορείο Magnum Photos

Η Fujifilm ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το πρακτορείο Magnum Photos για το project “HOME”.

To project “Home” θα φέρουν εις πέρας 15 φωτογράφοι του πρακτορείου και συγκεκριμένα οι:
Antoine d’Agata (Γαλλία)
Jonas Bendiksen (Νορβηγία)
Chien-Chi Chang (ΗΠΑ)
Thomas Dworzak (Γεωργία/Ιράν/Γερμανία)
Elliot Erwitt (ΗΠΑ)
David Alan Harvey (ΗΠΑ)
Hiroji Kubota (Ιαπωνία)
Alex Majoli (Ιταλία)
Trent Parke (Αυστραλία)
Gueorgui Phikhassov (Ρωσία)
Mark Power (Ηνωμένο Βασίλειο)
Moises Saman (Ισπανία/Περού)
Alessandra Sanguinetti (ΗΠΑ)
Alec Soth (ΗΠΑ)
Alex Webb (ΗΠΑ)

Όπως τονίζεται η λέξη “Home” δεν αναφέρεται απλά σε ένα συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο αλλά οι συνδέσεις που μπορούν να γίνουν είναι και συναισθηματικές, βιολογικές, πολιτισμικές και κοινωνικές. Οι 15 φωτογράφοι θα αναλάβουν να οπτικοποιήσουν την έννοια της λέξης μέσα από την δική τους προσωπική ματιά.

Τα έργα των φωτογράφων θα παρουσιαστούν σε έκθεση φωτογραφίας που θα γίνει στις παρακάτω πόλεις και χώρες: Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Παρίσι, Τόκιο, Κολονία, Ιταλία, Κίνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Fujifilm Magnum Photos
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!