Νέα έκδοση του Fujifilm Camera Remote με υποστήριξη για όλες τις μηχανές


Νέα έκδοση του Fujifilm Camera Remote με υποστήριξη για όλες τις μηχανές

Η νέα έκδοση του Fujifilm Camera Remote, 2.0.0, θα υποστηρίζει όλες τις μηχανές του συστήματος X που έχουν WiFi.

Στην ουσία η Fujifilm δημιουργεί μία μοναδική εφαρμογή για smartphones και tablets, συγχωνεύοντας τις εφαρμογές Fujifilm Camera Remote, Fujifilm Camera Application και Fujifilm Photo Receiver.

Με την Fujifilm Camera Remote ο χρήστης μπορεί να μεταφέρει εικόνες στο smartphone ή tablet του για να τις κοινοποιήσει στα κοινωνικά του δίκτυα, έχει τη δυνατότητα να ελέγχει απομακρυσμένα τη μηχανή αλλάζοντας τις ρυθμίσεις της και να προσθέτει γεωγραφικά στοιχεία στις λήψεις του.

Δυστυχώς η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου της μηχανής υποστηρίζεται από τις εξής μηχανές: Fujifilm X-Pro2, Fujifilm X-E2S, Fujifilm X70, Fujifilm X-T10, Fujifilm X-T1, Fujifilm X30, Fujifilm X100T, Fujifilm X-E2(firmware version 3.00 or later), FinePix F1000EXR, S1, XP90, XP80, S9900W, S9950W.

Για κάποιο λόγο δεν υποστηρίζονται οι υπόλοιπες μηχανές: Fujifilm X-E2(firmware version 1.00-2.10, Fujifilm XQ2, Fujifilm XQ1, Fujifilm X-A2, Fujifilm X-A1, Fujifilm X-M1, Fujifilm FinePix F900EXR, F800EXR, Z2000EXR, Z1100EXR, XP200, XP70, S9400W, S8400W, S8450W, S8200W.

Θα βρείτε τη νέα εφαρμογή για Android εδώ και για iOS εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Fujifilm
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!