Imaging-Resource: Η Fujifilm GFX 50S διαλύει τον ανταγωνισμό, η καλύτερη που έχει δοκιμάσει


Imaging-Resource: Η Fujifilm GFX 50S διαλύει τον ανταγωνισμό, η καλύτερη που έχει δοκιμάσει

Η ιστοσελίδα Imaging-Resource έκανε το review της νέας Fujifilm GFX 50S και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Η Fujifilm GFX 50S μπήκε απέναντι σε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές της αγοράς, τη μεσαίου φορμά (αλλά πιο παλιά) Pentax 645Ζ, τη DSLR με Full Frame αισθητήρα Canon 5DS R και τη mirrorless με Full Frame αισθητήρα Sony A7R II.

Μάλιστα ο τίτλος της Imaging-Resource αναφέρει ότι πρόκειται για τα καλύτερα αποτελέσματα σε τεστ που έχει δώσει οποιαδήποτε μηχανή στα εργαστήρια της.

Η Fujifilm GFX 50S φαίνεται να έχει υψηλότατη απόδοση τόσο στα χαμηλά όσο και στα υψηλά ISO.

ISO 100: Fujifilm GFX  vs. Pentax 645Z

ISO 100: Fujifilm GFX vs. Pentax 645Z

ISO 6400: Fujifilm GFX  vs. Pentax 645Z

ISO 6400: Fujifilm GFX vs. Pentax 645Z

Διαβάστε το πλήρες review της Fujifilm GFX 50S εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Imaging-Resource
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!