Νέος Roadmap για τους φακούς του συστήματος Fujifilm GFX


Νέος Roadmap για τους φακούς του συστήματος Fujifilm GFX

Η Fujifilm παρουσιάζει το νέο της roadmap για τη σειρά φακών της για το σύστημα μεσαίου φορμά Fujifilm GFX.

Στον roadmap φαίνονται οι 5 φακοί του συστήματος που ήδη έχουμε, οι τρεις από τους οποίους ανακοινώθηκαν μαζί με την πρώτη μηχανή του συστήματος Fujifilm GFX 50S και οι δύο οι οποίοι ανακοινώθηκαν σήμερα:
FUJINON GF63mmF2.8 R WR (50mm σε φορμά 35mm)
FUJINON GF32-64mmF4 R LM WR (25-51mm σε φορμά 35mm)
FUJINON GF120mmF4 R LM OIS WR Macro (95mm σε φορμά 35mm)
FUJINON GF23mmF4 R LM WR (18mm σε φορμά 35mm)
FUJINON GF110mmF2 R LM WR (87mm σε φορμά 35mm)

Επόμενος φακός θα είναι ο FUJINON GF45mmF2.8 R WR (36mm σε φορμά 35mm), ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο 2017.

Για το 2018 η Fujifilm ετοιμάζει ένα prime τηλεφακό και ένα τηλεμετατροπέα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!