Ανακοινώθηκε η νέα instant μηχανή Fujifilm Instax Mini 9


Ανακοινώθηκε η νέα instant μηχανή Fujifilm Instax Mini 9

H Fujifilm συνεχίζει στον μοναχικό δρόμο της επιτυχίας των instant μηχανών ανακοινώνοντας ακόμα μία νέα μηχανή.

Η Ιαπωνική εταιρεία που συνεχίζει να παράγει instax films, έχοντας τα τελευταία χρόνια μεγάλη αύξηση πωλήσεων, ανακοίνωσε τη νέα Fujifilm Instax Mini 9.

Η Fujifilm Instax Mini 9 έχει εξοπλιστεί με μικρό καθρεπτάκι στο εμπρός μέρος της για λήψεις selfies και έχει έξτρα φακό που μπορεί να κάνει close-up φωτογραφίες από τα 35 εκατοστά.

Fujifilm Instax Mini 9

Fujifilm Instax Mini 9

Κατά τα άλλα η νέα instax μηχανή έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την Fujifilm Instax Mini 8, δηλαδή αυτόματη έκθεση για κάθε διάφραγμα και λειτουργία high-key για λήψη πορτραίτων.

Fujifilm Instax Mini 9

Λειτουργεί με δύο ΑΑ μπαταρίες και δέχεται film Fujifilm Instax Mini, ενώ ζυγίζει μόλις 307 γραμμάρια.

Η Fujifilm Instax Mini 9 θα κυκλοφορήσει σε πέντε χρώματα: “Flamingo Pink” (ροζ), “Lime Green” (πράσινο), “Cobalt Blue” (μπλε), “Smoky White” (λευκό) και “Ice Blue” (μπλε του πάγου).

H τιμή της αναμένεται να είναι κάτω από 100 ευρώ.

Fujifilm Instax Mini 9

Fujifilm Instax Mini 9

Fujifilm Instax Mini 9

Fujifilm Instax Mini 9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Fujifilm
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!