Ανακοινώθηκε ο φορητός ασύρματος εκτυπωτής Fujifilm instax SHARE SP-3


Ανακοινώθηκε ο φορητός ασύρματος εκτυπωτής Fujifilm instax SHARE SP-3

H Fujifilm παρουσιάζει τον πρώτο της φορητό και ασύρματο εκτυπωτή που λειτουργεί με το τετράγωνο instax φιλμ Fujifilm instax SQUARE.

O νέος εκτυπωτής τυπώνει σε ανάλυση 318dpi (SVGA: 800 x 800 pixels) σε 256 τόνους για κάθε χρώμα του RGB, με την εκτύπωση να διαρκεί 13 δευτερόλεπτα και την φωτογραφία να έχει διαστάσεις 62 x 62 χιλιοστά (μέγεθος φιλμ 86 x 72 χιλιοστά). Υποστηρίζει την εκτύπωση JPEG και PNG αρχείων και λειτουργεί με την μπαταρία λιθίου NP-50 (αυτονομία 160 εκτυπώσεων).

Επιπλέον λειτουργεί ασύρματα για σύνδεση με smartphone μέσω της εφαρμογής instax SHARE app. Η εφαρμογή instax SHARE app δίνει την δυνατότητα εκτύπωσης και φωτογραφιών από το κοινωνικά δίκτυα ή εφαρμογές cloud, όπως τα Instagram, Facebook, Weibo, Drodbox, GooglePhotos και Flickr. Επιπλέον είναι συμβατός για άμεση εκτύπωση από τις μηχανές Fujifilm X-E3 (από τον Νοέμβριο), X-T2/X-T20/GFX 50S (από τον Νοέμβριο) και X-Pro2/X-T1/X100F (από τον Δεκέμβριο).

O νέος εκτυπωτής διαθέτει τη λειτουργία Collage template, η οποία επιτρέπει την σύνθεση 9 φωτογραφιών σε μία εικόνα και τη λειτουργία My template, η οποία επιτρέπει την προσθήκη κειμένου στις εικόνες πριν την εκτύπωση (δυνατότητα επιλογής του χρώματος και του μεγέθους της γραμματοσειράς, όπως και την ρύθμιση της διαφάνειας της) και η οποία προσφέρει 11 διαφορετικές εμφανίσεις, από περιοδικό μέχρι εξώφυλλο CD.

Ακόμα διαθέτει τις λειτουργίες Split Template, η οποία τυπώνει μία φωτογραφία χωρισμένη σε δύο εκτυπώσεις, SNS Template, η οποία τυπώνει φωτογραφίες από τα Facebook και Instagram μαζί με την profile εικόνα του χρήστη και τον αριθμό των likes και Real-Time Template, η οποία τυπώνει φωτογραφίες προσθέτοντας ώρα, ημερομηνία και τοποθεσία, αλλά και θερμοκρασία, καιρικές συνθήκες και επίπεδα υγρασίας.

Ο νέος Fujifilm instax SHARE SP-3 είναι διαθέσιμος σε μαύρο ή λευκό χρώμα. Έχει διαστάσεις 116 x 130.5 x 44.4 χιλιοστά και ζυγίζει μόλις 312 γραμμάρια. Αναμένεται να τον δούμε στην αγορά τον Νοέμβριο στην τιμή των 199 δολαρίων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!