Αναβάθμιση Firmware για τις Canon EOS 6D, 70D, 700D, 100D, 1300D

H Canon διαθέτει νέο Firmware για τις DLSR μηχανές της, Canon EOS 6D, 70D,

Το νέο Firmware διορθώνει το πρόβλημα κατά το οποίο η επιλογή για τη διόρθωση των εκτροπών φακού στη περίπτωση των Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM και Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM, αν και ήταν ενεργοποιημένη δεν λειτουργούσε.

Θα βρείτε τα Firmware:
– έκδοση 1.1.7 για την Canon EOS 6D εδώ
– έκδοση 1.1.2 για την Canon EOS 70D εδώ
– έκδοση 1.0,2 για την Canon EOS 1300D εδώ
– έκδοση 1.0.1 για την Canon EOS 100D εδώ
– έκδοση 1.1.5 για την Canon EOS 700D εδώ

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!