Fujifilm: Διέρρευσε η φωτογραφία της Fujifilm X-A5 και XC 15-45 mm


Fujifilm: Διέρρευσε η φωτογραφία της Fujifilm X-A5 και XC 15-45 mm

Διέρρευσαν οι φωτογραφίες για την Fujifilm X-A5 και τον φακό Fujinon XC 15-45 mm.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας η Fujifilm είχε ανακοινώσει, ότι τέλος Ιανουαρίου θα ανακοινώσει την Fujifilm X-A5 και τον φακό Fujinon XC 15-45mm , αλλά δεν γνωρίζαμε για το πώς θα είναι το σχέδιο της φωτογραφικής μηχανής, ούτε το μέγεθος του φακού Fujinon XC 15-45 mm.

Πριν λίγες μέρες διέρρευσαν οι φωτογραφίες και για τα δύο προϊόντα της Fujifilm. Το σώμα της Fujifilm X-A5 θα είναι σε αποχρώσεις καφέ με ασημί και ο φακός θα είναι στην απόχρωση του ασημί. Όσο για τον φακό Fujinon XC 15-45mm φήμες αναφέρουν ότι θα έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με το φακό Fujinon XF18mm Παρακάτω μπορείτε να δείτε την φωτογραφία της καινούργιας Fujifilm X-A5 με τον φακό Fujinon XC 15-45mm.

Fujifilm X-Α5

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα έχει η Fujifilm X-A5.

Μείνετε συντονισμένοι στο pttlgr για περισσότερα νέα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Fujirumors
author
Στράτος Καπετανάς

Ο Στράτος Καπετανάς είναι λάτρης της φωτογραφίας και του βίντεο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία από μικρή ηλικία. Αγαπημένο του είδος είναι να φωτογραφίζει τοπία, φύση, πορτραίτα άλλα και ζώα.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!