H Fujifilm πιστεύει ότι το μέλλον είναι εδώ και είναι οι mirrorless μηχανές


H Fujifilm πιστεύει ότι το μέλλον είναι εδώ και είναι οι mirrorless μηχανές

H Fujifilm έχει εδώ και καιρό εγκαταλείψει τον χώρο των DSLR μηχανών και έχει επικεντρωθεί εξ ολοκλήρου στις premium compact μηχανές και τις mirrorless μηχανές με δυνατότητα αλλαγής φακού.
Η σειρά X είναι το βασικό της όπλο και φαίνεται ότι τα πάει εξαιρετικά αφού οι φωτογράφοι παγκοσμίως έχουν αγκαλιάσει τις νέες μηχανές της.

Με τις Canon και Nikon στην πραγματικότητα “απούσες” από τον mirrorless χώρο και τις Sony, Panasonic και Samsung να μην ακολουθούν τον retro σχεδιασμό, η Fujifilm βρίσκεται σε ευθεία σύγκρουση με την Olympus όσο αφορά το στιλ και το κοινό που απευθύνονται.

Πιστεύετε και εσείς ότι το μέλλον είναι οι mirrorless μηχανές και ότι οι DSLR αργά ή γρήγορα θα φύγουν από το προσκήνιο;

Η ειδική ιστοσελίδα της Fujifilm για την Photokina 2014 παρέχει πολλές πληροφορίες για την παρουσία της Fujifilm, η οποία θα είναι πολύ δυνατή με ομιλίες καταξιωμένων φωτογράφων, φωτογραφικές βόλτες, εκθέσεις φωτογραφίας και πολλά άλλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Fujifilm
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Ναι, πιστεύω ότι θα κυριαρχήσουν οι mirrorless μηχανές λόγο της απλούστερης κατασκευής και συνεπακόλουθα του χαμηλότερου κόστους. Βέβαια, εμείς δεν πρέπει να περιμένουμε ότι θα πληρώσουμε φθηνότερα αυτές της μηχανές, απλά οι εταιρείες παραγωγής τους θα αυξήσουν το κέρδος τους.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!