Νέο Plug-in στο Adobe Lightroom για τις Fujifilm X-T1, XT-2


Νέο Plug-in στο Adobe Lightroom για τις Fujifilm X-T1, XT-2

Η Fujifilm θα διαθέσει νέο Plug-in για το Adobe Photoshop Lightroom, για όσους κάνουν λήψεις μέσω Η/Υ (tether shooting).

Το νέο Plug-in προσφέρει υποστήριξη για τη λήψη μέσω Η/Υ με τις Fujifilm X-T1 και X-T2, μέσω καλωδίου USB.

Με τη λειτουργία Camera Mode o φωτογράφος μπορεί να κάνει ρυθμίσεις και να φωτογραφίζει με τη μηχανή στο χέρι και οι φωτογραφίες να φορτώνουν άμεσα στον Lightroom, ενώ με τη λειτουργία PC Mode ο φωτογράφος μπορεί να ελέγχει τις ρυθμίσεις του και να βλέπει το κάδρο του μέσα από τον Η/Υ του, με τις φωτογραφίες να μεταφέρονται στο Lightroom αμέσως μετά τη λήψη.

Επιπλέον στη νέα έκδοση θα υπάρχει και πίνακας ελέγχου για τον έλεγχο της μηχανής και την πιο γρήγορη μεταφορά και προβολή των καταγεγραμμένων εικόνων.

Το νέο Plug-in της Fujifilm για το Adobe Lightroom θα διατίθεται από την ιστοσελίδα της Adobe, και θα κοστίζει 79 δολάρια. Αρχικά θα είναι διαθέσιμη η έκδοση για Mac OS (τις επόμενες ημέρες), ενώ η έκδοση για Windows θα ακολουθήσει τον Δεκέμβριο του 2016.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Fujifilm
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!