Νέα Firmware για Fujifilm X-A5 και Fujifilm X-A7


Νέα Firmware για Fujifilm X-A5 και Fujifilm X-A7

Η Fujifilm διαθέτει

Η Fujifilm διαθέτει νέο Firmware για τις mirrorless κάμερες της Fujifilm X-A5 και Fujifilm X-A7.

Η νέα έκδοση Fujifilm X-A5, 2.01, προσφέρει τις εξής αλλαγές – βελτιώσεις:

  • Όταν χρησιμοποιείτε εξωτερικό φλας, μπορείτε να εγγράψετε μια εικόνα με μια επιλεγμένη θερμοκρασία χρώματος.
  • Διορθώθηκε το φαινόμενο κατά το οποίο η εμφάνιση της εστιασμένης περιοχής AF μετατοπίζεται όταν μεγεθύνετε μια εγγεγραμμένη εικόνα με τη λειτουργία ζουμ.
  • Διορθώθηκε το φαινόμενο κατά το οποίο οι εικόνες δεν καταγράφονται στο επιλεγμένο βήμα του bracketing AE υπό συγκεκριμένες συνθήκες λήψης.
  • Διόρθωση ελαφρών ελαττωμάτων.

Θα βρείτε το νέο Firmware εδώ.

To Firmware της Fujifilm X-A7, 1.02, προσφέρει τις εξής αλλαγές – βελτιώσεις:

  • Η ένδειξη “στάθμη μπαταρίας” (Battery level) εμφανίζεται ως προεπιλεγμένη ρύθμιση.
  • Διόρθωση ελαφρών ελαττωμάτων.

Θα βρείτε το νέο Firmware εδώ.

Μπορείτε να ενημέρωνεστε για οποιαδήποτε αναβάθμιση Firmware εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.