Fujifilm X-E2 (Hands On φωτογραφίες)


Fujifilm X-E2 (Hands On φωτογραφίες)

Στο pttl.gr σας είχαμε παρουσιάσει, όπως πάντα, αναλυτικά το προηγούμενο μοντέλο Fujifilm X-E1 (δείτε το αναλυτικό review και Hands On video και φωτογραφίες) και ήρθε η ώρα να δούμε ποιες βελτιώσεις έχει η νέα μηχανή.

H mirrorless έχει τον νέο αισθητήρα APS-C X-Trans, CMOS II, των 16.3 megapixels αλλά δεν έχει AA (Optical Low Pass – OLPF) φίλτρο. Επεξεργαστής είναι ο EXR Processor II, το ISO ρυθμίζεται από 100 μέχρι 25600 και η ταχύτητα λήψης φτάνει τα 7 καρέ το δευτερόλεπτο. Η Fujifilm X-E2 καταγράφει video Full HD 1920×1080 στα 60 fps και το νέο σύστημα αυτόματης εστίασης κινείται γρήγορα και με ακρίβεια, ενώ ταυτόχρονα η manual εστίαση γίνεται εύκολη υπόθεση με την τεχνολογία Digital Split Image.
Το οφθαλμοσκόπιο παραμένει ηλεκτρονικό OLED με ανάλυση 2.36 εκατομμύρια dots, αλλά η οθόνη αναβαθμίζεται σε σχέση με την X-E1 (2,8″/460.000 dots), στις 3″ με ανάλυση 1.040.000 dots.
Τέλος η X-E2 αποκτάει WiFi για εύκολη μεταφορά εικόνων και video σε smartphones και tablets μέσω της εφαρμογής “FUJIFILM Camera Application” (Android και iOS).

H Fujifilm X-E2 είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά σε κιτ με τον φακό Fujifilm XF 18-55mm F2.8-4 LM, στην τιμή των 1399 ευρώ, σε μαύρο και ασημί χρώμα.

Fujifilm X-E2

Fujifilm X-E2

Fujifilm X-E2

Fujifilm X-E2

Fujifilm X-E2

Fujifilm X-E2

Fujifilm X-E2

Fujifilm X-E2

Fujifilm X-E2

Fujifilm X-E2

Fujifilm X-E2

Fujifilm X-E2

Fujifilm X-E2

Fujifilm X-E2

Fujifilm X-E2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!