Fujifilm X RAW STUDIO: Νέο λογισμικό για την επεξεργασία RAW αρχείων


Fujifilm X RAW STUDIO: Νέο λογισμικό για την επεξεργασία RAW αρχείων

Η Fujifilm θα διαθέσει το επόμενο χρονικό διάστημα το νέο της λογισμικό Fujifilm X RAW STUDIO.

To Fujifilm X RAW STUDIO επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη επεξεργασία των RAW αρχείων μίας Fujifilm μηχανής, που είναι συνδεδεμένη στον Η/Υ με USB καλώδιο.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νέου λογισμικού είναι ότι για την επεξεργασία των RAW αρχείων εκμεταλλεύεται τον επεξεργαστή της μηχανής X Processor Pro αντί για τον επεξεργαστή του Η/Υ.

Το Fujifilm X RAW STUDIO θα είναι διαθέσιμο αρχικά για Mac Η/Υ, τον Νοέμβριο του 2017 και για Windows Η/Υ τον Ιανουάριο του 2018.

Θα υποστηρίζεται από τις Fujifilm X-Pro2, X-T2, X100F, X-T20 για τις οποίες θα υπάρξει αναβάθμιση Firmware μέχρι τα τέλη του 2017.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Fujifilm
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!