Ποια έχει πιο γρήγορο AF ανάμεσα στις Fujifilm X-T1, Olympus OM-D E-M1, Panasonic Lumix GH4 και Sony a6000


Ποια έχει πιο γρήγορο AF ανάμεσα στις Fujifilm X-T1, Olympus OM-D E-M1, Panasonic Lumix GH4 και Sony a6000

Fujifilm X-T1, Olympus OM-D E-M1, Panasonic Lumix DMC-GH4 και Sony a6000 μπαίνουν πλάι πλάι σε ένα πολύ ενδιαφέρον τεστ και μάλιστα ο Chris από την ιστοσελίδα camerastoreTV τολμάει να τις συγκρίνει και απέναντι στην νέα Nikon D4S.

Η τελική κατάταξη είναι:
1. Panasonic Lumix DMC-GH4
2. Sony a6000
3. Olympus OM-D E-M1
4. Fujifilm X-T1

Δείτε το video και πείτε μας ποια θα αγοράζατε αν μπορούσατε;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Αν και pentaxian θεωρώ ότι η πιο ολοκληρωμένη λύση είναι η Fujifilm Τ1 χωρίς οι υπόλοιπες να είναι πολύ πίσω…δεν μιλάω για d4s γιατι ανήκει σε άλλη κατηγορία.Εσύ Βαιε τι γνώμη έχεις.;

    • #
      1

      κοίτα επειδή έχω πιάσει στα χέρια μου την Fujifilm της δίνω σαφέστατα τα ηνία ως σύνολο…Καταπληκτική ποιότητα κατασκευής και νομίζω δεν μπορείς να ζητήσεις παρά ελάχιστα πράγματα παραπάνω…

      πάντως και μέχρι να μας δώσουν την ευκαιρία οι άλλες τρεις εταιρείες (το οποίο δεν ξέρω αν θα γίνει και πότε) να δούμε από κοντά τις νέες μηχανές δεν μπορώ να εκφέρω άποψη 100%.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!