Αναβάθμιση Firmware για τη Fujifilm X-T10


Αναβάθμιση  Firmware για τη Fujifilm X-T10

Με το νέο Firmware, έκδοση 1.01, έχουμε τις εξής βελτιώσεις – τροποποιήσεις:
1. Βελτίωση της ταχύτητας της λειτουργίας αυτόματης εστίασης στα μάτια “EYE DETECTION AF”, όταν χρησιμοποιείται ο φακός XF90mmF2 R LM WR
Η ταχύτητα “EYE DETECTION AF” βελτιώθηκε με την χρήση του XF90mmF2 R LM WR όταν οι λειτουργίες “FACE DETECTION” και “EYE DETECTION AF” είναι ενεργοποιημένες (ON) στο menu “AUTO FOCUS SETTING”.
2. Βελτιώσεις στην λειτουργικότητα του κουμπιού Fn1 Function button (Default setting : movie shooting)
Η συντόμευση της λειτουργίας για το κουμπί Fn1, το οποίο ενεργοποιούνταν με συνεχές πάτημα για 2 δευτερόλεπτα, αφαιρέθηκε. Για την αποφυγή πατήματος του κατά λάθος χρειάζεται πάτημα για περίπου 0.5 δευτ.
Note-1
Οι λειτουργίες των κουμπιών Fn2 μέχρι Fn7 παρέμειναν οι ίδιες.
Note-2
Τα βήματα για την αλλαγή της λειτουργίας του Fn1 είναι τα ίδια.
3. Διαφορά στην γωνία μεταξύ των jpeg εικόνων και των jpeg εικόνων που έχουν μετατραπεί από RAW αρχεία από τον RAW FILE CONVERTER EX2.0 etc. H jpeg εικόνα που έχει μετατραπεί από RAW αρχείο έχει μεγαλύτερη γωνία.
Το παραπάνω πρόβλημα εμφανιζόταν με την χρήση των παρακάτω φακών (στην περίπτωση των zoom φακών εμφανίζεται στην ευρυγώνια πλευρά τους): 
– XC16-50mmF3.5-5.6 OIS, XC16-50mmF3.5-5.6 OIS Ⅱ, XF18-55mmF2.8-4 R LM OIS,
– XF10-24mmF4 R OIS, XF16-55mmF2.8 R LM WR, XF18-135mmF3.5-5.6 R LM OIS WR,
– XF18mmF2 R and XF27mmF2.8
4. Υποστήριξη για τα Windows 10
Διορθώθηκε το φαινόμενο κατά το οποίο δεν ήταν δυνατή η μεταφορά φωτογραφιών από την μηχανή σε Η/Υ με Windows 10, μέσω καλωδίου USB.

Θα βρείτε το νέο Firmware για τη Fujifilm X-T10 εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!