Χρησιμοποιώντας τη Fujifilm X-T2 σε φωτογράφιση γάμου


Χρησιμοποιώντας τη Fujifilm X-T2 σε φωτογράφιση γάμου

Είναι γεγονός ότι οι mirrorless μηχανές έχουν μικρή διείσδυση στους επαγγελματίες φωτογράφους γάμου.

Από τη μία αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι επαγγελματίες φωτογράφοι έχουν φτιάξει ήδη ακριβά συστήματα σε άλλες εταιρείες αλλά και στο γεγονός ότι δεν εμπιστεύονται εύκολα το νέο είδος μηχανών.

Αυτό το τελευταίο φυσικά κάποια στιγμή θα αλλάξει.

Η ιστοσελίδα Dpreview δοκίμασε την εξαιρετική Fujifilm X-T2 σε μία φωτογράφιση γάμου. Εντύπωση μας προκάλεσε το μεγάλο δυναμικό εύρος του APS-C αισθητήρα της Fujifilm.

Δείτε το video της Dpreview και πείτε μας τι σας εντυπωσίασε και τι όχι. Θα αγοράζατε τη Fujifilm X-T2 για βασική μηχανή σας στη φωτογράφιση γάμων; Ναι ή όχι και γιατί;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Dpreview
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!