Όπως αναμέναμε από την Fujifilm, κάτι που είχε ανακοινώσει στο πρόσφατο Fujifilm Summit, έχουμε νέο Firmware για την Fujifilm X-T3.
- Η ενημέρωση Firmware Ver.4.00 προσφέρει τις παρακάτω αλλαγές – βελτιώσεις και όπως αναφέρει η εταιρεία θα βελτιώσει την απόδοση αυτόματης εστίασης της X-T3 στο ίδιο επίπεδο με την Fujifilm X-T4:
- Ταχύτερη ταχύτητα AF, η οποία βελτιώθηκε από 0,06 δευτερόλεπτα σε 0,02 δευτερόλεπτα, ισοδύναμη με την απόδοση της X-T4
- Ο αλγόριθμος για την πρόβλεψη των κινήσεων του θέματος έχει βελτιωθεί
- Η απόδοση παρακολούθησης του AF διπλασιάστηκε *. Πατήστε το κουμπί κλείστρου μέχρι τη μέση όταν ένα θέμα βρίσκεται στην περιοχή εστίασης για να διατηρήσετε την εστίαση στο θέμα με υψηλότερο επίπεδο ακρίβειας.
- Η απόδοση του Face Tracking / AF έχει αναβαθμιστεί. Ο αλγόριθμος έχει ξαναγραφεί για να διπλασιάσει την απόδοση παρακολούθησης του Eye AF σε συνεχείς λειτουργίες λήψης.
- Η ενημέρωση επιτρέπει στο AF της κάμερας να λειτουργεί σε επίπεδα χαμηλού φωτισμού έως -7EV (όταν χρησιμοποιείτε το FUJINON Lens XF50mmF1.0 R W), διευκολύνοντας τη γρήγορη και εξαιρετικά ακριβή αυτόματη εστίαση ανίχνευσης φάσης ακόμη και στο σχεδόν σκοτάδι.
- Το νέο Firmware προσθέτει τη λειτουργία “Focus Limiter” η οποία δίνει ένα προκαθορισμένο συγκεκριμένο εύρος εστίασης.
- Άλλες βελτιώσεις.
- Το μέγεθος του σημείου AF μπορεί να ρυθμιστεί κατά την εγγραφή βίντεο.
- Οι αξιολογήσεις φωτογραφιών μπορούν να διαβαστούν από λογισμικό τρίτων, επιτρέποντας στους χρήστες να βρουν γρήγορα τις αγαπημένες τους εικόνες.
- Το σημείο εστίασης μπορεί να αλλάξει με το μοχλό εστίασης κατά το κλείδωμα AE.
- Η προεπιλεγμένη ρύθμιση της επιλογής προτεραιότητας AF-S στο RELEASE / FOCUS PRIORITY του μενού SHOOTING αλλάζει σε FOCUS από RELEASE.
- Επιδιόρθωση μικρών σφαλμάτων.
Θα βρείτε το νέο Firmware εδώ.
PTTL_AL_9
Πριν φύγετε δείτε
- Fujifilm XF400mmF4.5: Ο υπερτηλεφακός που φέρνει τα πάντα πιο κοντά
- Πέθανε ο Jean-François Leroy, ο άνθρωπος πίσω από το Visa pour l’Image
- FUJINON UA94x8.7BESM: Το 94x zoom έρχεται τον Οκτώβριο
- Ο Ali G επέστρεψε — αλλά οι αίθουσες δέχονται ήδη πίεση
- Coyote vs. Acme: Η ακυρωμένη ταινία επέστρεψε και άνοιξε στο Νο2
- Ο Lando Norris είπε «f/2.8» και άναψε φωτογραφική συζήτηση











