Δείτε εικόνες του νέου επερχόμενου kit φακού της Fujifilm!


Δείτε εικόνες του νέου επερχόμενου kit φακού της Fujifilm!

Διέρρευσαν εικόνες του νέου kit φακού Fujinon XF16-50mm f/2.8-4.8 που θα λανσάρει η Fujifilm στη θέση του XF 18-55mm f/2.8-4 OIS.

Τις προηγούμενες μέρες σας ενημερώσαμε για την απόφαση της εταιρίας να λανσάρει νέο Kit φακό στη θέση του θέση του κλασικού XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS και θα είναι ο νέος Fujinon XF 16-50mm f/2.8-4.8 R LM WR. Δείτε εδώ. Δείτε τις πρώτες εικόνες του επερχόμενου φακού που μόλις διέρρευσαν:

Ένα αρνητικό είναι ότι ο νέος kit φακός έχει μέγιστο διάφραγμα στα (50mm) f/4.8 αντί για f/4 και απουσιάζει η σταθεροποίηση εικόνας (OIS). Στα θετικά είναι ότι διαθέτει weather sealing (προστασία από δύσκολες καιρικές συνθήκες) κάτι που έλειπε. Πολλά χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια, όπως το κλασικό δακτυλίδι διαφράγματος στο εξωτερικό μέρος και ίδιο σύστημα linear motor αυτόματης εστίασης (γραμμικό μοτέρ). Σύμφωνα με το Fujirumors, ο νέος φακός θα διαθέτει εσωτερική λειτουργία ζουμαρίσματος, δηλαδή δε θα εκτείνεται ο φακός όταν αλλάζετε εστιακό μήκος σε σχέση με τον παλιό kit φακό.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ένας από τους φακούς που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου έτους. Μείνετε συντονισμένοι στο pttl για νεότερα.

Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.

Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε InstagramYouTube και Facebook!

Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

Πριν φύγετε δείτε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Fujifilm Fujifilm Lenses Fujinon
author
Γιώργος Σπανουδάκης

Είμαι ο Σπανουδάκης Γιώργος, φωτογράφος με έδρα την Αθήνα και έχω σπουδάσει μουσική και φωτογραφία (κάτοχος Bachelor of Arts). Ασχολούμαι επίσης με επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο. Εξειδικεύομαι σε φωτογραφίσεις κάθε είδους καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και πορτρέτων. Όταν έχω χρόνο ασχολούμαι επίσης με αστροφωτογραφία, φωτογραφία τοπίου και λατρεύω να εκφράζομαι δημιουργώντας δικά μου φωτογραφικά concept.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.