Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΚΑΦ

Ο Σ.Ε.Κ.Α.Φ. ανακοίνωσε την ημερομηνία της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του.

Οι εκπρόσωποι των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο φωτογραφικό χώρο στη χώρα μας θα συναντηθούν την Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 στις 16:00, στο ξενοδοχείο Τιτάνια, με σκοπό να εκλέξουν νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών, Αντιπροσώπων και Εμπόρων Φωτογραφικών Ειδών και Συστημάτων Εικόνας.

Την παρούσα στιγμή τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι οι κύριοι:
Πρόεδρος : Νικολαΐδης Γαβριήλ (FUJIFILM HELLAS Α.Ε.Β.Ε)
Αντιπρόεδρος : Καμπανάος Αλέξανδρος (ΚΑΜΠΑΝΑΟΣ Α.Ε.Ε.)
Γενικός Γραμματέας : Αποστολίδης Ανέστης (ΦΩΤΟΔΕΣΜΟΣ Α.Ε.)
Ταμίας : Αγκοπιάν Πέτρος (ΠΡΟΦΩΤ Ε.Π.Ε.)
Μέλος : Γεραμάς Ιωάννης (ΓΕΡΑΜΑΣ Ι. & Β. Ο.Ε.)

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!