Game of Thrones: Φωτορεαλιστικά γραφικά συνέθεσαν την μεγάλη μάχη


Game of Thrones: Φωτορεαλιστικά γραφικά συνέθεσαν την μεγάλη μάχη

Η 6η σαιζόν του Game of Thrones έφτασε στο τέλος της και τα απόνερα όσων έγιναν ακόμα ταράζουν τους φίλους της σειράς.

Από τεχνικής άποψης η σειρά είναι μία από τις πιο καλογυρισμένες τηλεοπτικές σειρές που έχουμε δει και οι τεχνικές και τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στα γυρίσματα της είναι εκπληκτικές.

Για παράδειγμα η επική μάχη στο 9ο επεισόδιο της σειράς, με τίτλο “Battle of the Bastards”, εντυπωσίασε τους θεατές, καθώς το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό.

Όμως τίποτα δεν θα ήταν δυνατόν χωρίς τους μάγους των οπτικών εφέ και τις δημιουργίας φωτορεαλιστικών σκηνών που περιλαμβάνουν άλογα και ανθρώπους που ποτέ δεν υπήρξαν στα γυρίσματα αλλά και που πολύ δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να διακρίνει ότι δεν είναι αληθινά.

game-of-thrones

Η εταιρεία πίσω από όλη τη δουλειά λέγεται Iloura και εδρεύει στην Αυστραλία. Η ομάδα της ήταν πέρσι υποψήφια όσκαρ για το Mad Max: Fury Road, ενώ εργάστηκε και σε άλλες ταινίες όπως Wolverine, The Great Gatsby, Deepwater Horizon και τη νέα έκδοση των Ghostbusters.

Για οκτώ μήνες η Iloura εργάστηκε αποκλειστικά για να δημιουργήσει τη μάχη στο συγκεκριμένο επεισόδιο του Game of Thrones και μέσω ενός video που δημοσίευσε μπορούμε να δούμε την “τρελή” δουλειά που χρειάστηκε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Game of Thrones
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!