Garmin VIRB 360: Αδιάβροχη κάμερα 360 μοιρών με ανάλυση 5.7K


Garmin VIRB 360: Αδιάβροχη κάμερα 360 μοιρών με ανάλυση 5.7K

H Garmin παρουσιάζει τη νέα της κάμερα για λήψεις 360 μοιρών στη σειρά VIRB, την Garmin VIRB 360.

H Garmin VIRB 360 είναι αδιάβροχη και ανθεκτική σε δύσκολες συνθήκες και μπορεί να καταγράφει video σε ανάλυση 5.7Κ στα 30fps (με δυνατότητα σύνθεσης video στην κάμερα σε ανάλυση 4K/30fps) και σφαιρικές φωτογραφίες των 15 megapixels.

Αν και δεν διαθέτει σταθεροποιητή ο χρήστης μπορεί να πάρει σταθεροποιημένα πλάνα κατά την επεξεργασία στον Η/Υ σε ανάλυση μέχρι 4K.

Διαθέτει 4 ενσωματωμένα μικρόφωνα για να καταγράφει τον περιβάλλοντα ήχο από παντού, μικρή οθόνη για την ρύθμιση της και μπαταρία με αυτονομία μίας ώρας. Επιπλέον έχει ενσωματωμένο WiFi, Bluetooth, NFC και δέχεται κάρτες μνήμης microSD.

Όσο αφορά τις λειτουργίες της έχει δυνατότητα ελέγχου και μέσω φωνητικών εντολών, μετάδοσης live streaming, συνεχών λήψεων φωτογραφιών και time lapse.

Μαζί με την κάμερα θα δίνεται και δωρεάν λογισμικό για Η/Υ και φορητές συσκευές για την επεξεργασία του υλικού που τραβάει.

Η τιμή της είναι στα 800 δολάρια και αναμένεται να είναι διαθέσιμη τον Ιούνιο.

Garmin VIRB 360

Garmin VIRB 360

Garmin VIRB 360

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Garmin Garmin VIRB Garmin VIRB 360

Πηγή:

Garmin
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!