Νέες HD action cameras Garmin VIRB XE και Garmin VIRB X


Νέες HD action cameras Garmin VIRB XE και Garmin VIRB X

Και οι δύο διαθέτουν τεχνολογία G-Metrix, δηλαδή χρησιμοποιούν διάφορους αισθητήρες που επιτρέπουν να έχουμε παραπάνω στοιχεία για τις τρέλες μας (όπως την ταχύτητα που πιάσαμε ή την απόσταση που διανύσαμε), στοιχεία που μπορούμε να ενσωματώσουμε στα videos μας. Ανάμεσα στα άλλα έχουν GPS, επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο, ενώ μπορούν να συνδεθούν και με εξωτερικούς αισθητήρες.
Επιπλέον “τραβάνε” φωτογραφίες 12 megapixels (ακόμα και κατά την λήψη video, υπάρχει ειδικό κουμπί) και καταγράφουν καθαρό ήχο, ενώ διαθέτουν bluetooth για την σύνδεση ακουστικών ή μικροφώνου.

Η Garmin VIRB XE δημιουργεί video HD στα 1440p/30fps και 1080p/60fps και είναι εξοπλισμένη με σταθεροποιητή και δυνατότητα δημιουργίας slow motion videos. Στα συν του συγκεκριμένου μοντέλου είναι η δυνατότητα manual ρυθμίσεων, όπως η ρύθμιση του ISO, της οξύτητας, της ισορροπίας λευκού κ.α.

Η Garmin VIRB X τραβάει video HD στα 1080p/30fps και 720p/60fps με δυνατότητα δημιουργίας slow motion videos.

Φυσικά και οι δύο νέες action cameras διαθέτουν WiFi και μπορούν να συνδεθούν μέσω της εφαρμογής VIRB σε tablets και smartphones. H μπαταρία τους επιτρέπει την απρόσκοπτη λήψη video για 2 ώρες, ενώ διαθέτουν και υποδοχή για microSD κάρτες μνήμης. Τέλος η Garmin διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από mounts για όλες τις χρήσεις.

H Garmin VIRB XE θα πωλείται στην τιμή των 320 λιρών Αγγλίας και η Garmin VIRB X στην τιμή των 240 λιρών Αγγλίας. Και οι δύο αναμένεται να είναι διαθέσιμες το καλοκαίρι του 2015.

Garmin VIRB-2

Garmin VIRB-1

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Garmin.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Garmin
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!