Στις 26 Ιουνίου αναβαθμίζονται τα DPP και EOS Utility της Canon

Συγκεκριμένα στις 26 Ιουνίου το DPP (Digital Photo Professional) θα αναβαθμιστεί στην έκδοση 4.0 και το EOS Utility στην έκδοση 3.0.

Εκτός των βελτιώσεων στο περιβάλλον εργασίας του DPP, οι δύο αναβαθμίσεις θα προσφέρουν την δυνατότητα χρήσης του EOS Utility σε συνδυασμό με το DPP.

To DPP είναι ένα επαγγελματικό πρόγραμμα επεξεργασίας των αρχείων των Canon μηχανών, ενώ το EOS Utility επιτρέπει την σύνδεση μίας Canon EOS μηχανής με Η/Υ για μεταφορά αρχείων αλλά και χρήση του Η/Υ για απομακρυσμένο έλεγχο της μηχανή μέσω USB καλωδίου.

Τέλος οι νέες εκδόσεις των δύο προγραμμάτων θα υποστηρίζουν τις Canon EOS-1D X, Canon EOS 1-D C, Canon EOS 5D Mark III και Canon EOS 6D.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x

Adblock Detected

Για να συνεχίσετε την περιήγησή σας στο pttl.gr, παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Ad Blocker.

Οι διαφημίσεις μας επιτρέπουν να διατηρούμε το περιεχόμενο δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας. Χωρίς τη διαφημιστική υποστήριξη, η λειτουργία και η εξέλιξη του site δεν θα ήταν εφικτές.

Μόλις απενεργοποιήσετε το Ad Blocker, ανανεώστε τη σελίδα για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο του pttl.gr.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την κατανόησή σας.